Μαύρο Ρόδο: Στη φυλακή ο Λουκάς – Νεκρός μέσα στο μοναστήρι ο Μπόγρης!

Μαύρο Ρόδο: Στη φυλακή ο Λουκάς – Νεκρός μέσα στο μοναστήρι ο Μπόγρης!

Τώρα που ο Σταυρίνος ξέρει ότι ο ίδιος του ο αδελφός ενορχήστρωσε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του στο Μαύρο Ρόδο, το μόνο που θέλει είναι να τον βρει και να λογαριαστούν στα ίσια. Ο Γιώργος κρύβεται στο μοναστήρι και η Τασούλα τρέμει πως, αν καταφέρει να τον βρει, θα γίνει μεγάλο κακό ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Πράγματι, μόλις φτάνει ο Σταυρίνος στη Γερακιανή και αντικρίζει τον Γιώργο, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι! Οι δυο τους έρχονται στα χέρια και όλη μονή ταράζεται από τις φωνές τους. Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να μπει στη μέση και να τους χωρίσει, γιατί τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα, όμως εκείνος δεν θέλει να μπλεχτεί.

Εκτός εαυτού πλέον και οι δύο, είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος και πράγματι έπειτα από λίγο ακούγονται πυροβολισμοί και οι δυο τους πέφτουν στο χώμα. Μια τρομερή σιωπή απλώνεται παντού και ο Γιώργος αφήνει την τελευταία του πνοή χτυπημένος από σφαίρα. Ο Σταυρίνος συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση για το φονικό, ενώ η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή της. “Ομως, αυτή δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τον βοηθήσει.

Αντίθετα, τον «καίει» με την κατάθεσή της και ουσιαστικά του δίνει τη χαριστική βολή, που Θα τον στείλει για χρόνια στη φυλακή. Ο ίδιος, όμως, δεν δείχνει να νοιάζεται καθόλου για αυτό. Αντίθετα, μοιάζει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του και το μόνο που θέλει είναι να παραστεί στην κηδεία του αδελφού του.

Η Γιάννα τον βλέπει για άλλη μια φορά να παραιτείται από τη ζωή και δεν μπορεί να το δεχτεί. Και ο Σαράντος από την πλευρά του βλέπει για άλλη μια φορά τη γυναίκα που αγαπά να δείχνει όλο το ενδιαφέρον της σε έναν άλλο άντρα και πονά… Ενώ άλλη μια σύλληψη ετοιμάζεται, αυτή του Λουκά, ο μητροπολίτης επισκέπτεται τη Φιλαρέτη στη μονή και, μετά και το νέο σκάνδαλο, της ζητά να αναλάβει ξανά την ηγουμενία. Αυτήν τη φορά, όμως, και εκείνη θα βάλει τους όρους της…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό