Ο παράδεισος των κυριών: Ο πατέρας του Ντίνου ανατρέπει τα πάντα

Ο παράδεισος των κυριών: Ο πατέρας του Ντίνου ανατρέπει τα πάντα

Ο Παράδεισος των κυριών φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια καθώς η σειρά του Alpha σαρώνει την τηλεθέαση καθημερινά.

Η εγκυμοσύνη της Μιράντας θα έχει δυσάρεστη εξέλιξη με όσα συμβαίνουν να ταράζουν τους πρωταγωνιστές.

Μία από τις ηρωίδες της σειράς που έχει πονέσει πολύ είναι η Ειρήνη, η μητέρα του Ντίνου. Έχοντας χάσει τον ένα της γιο, τον Αριστείδη και με όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τον πατέρα του Ντίνου, η Ειρήνη έχει καταφέρει να μείνει δυναμική και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη της.

Η ηθοποιός Ερμίνα Γεράρδη που υποδύεται την Ειρήνη μίλησε στο περιοδικό Tivi σίριαλ και ανέφερε πως η απώλεια του Αριστείδη έχει στιγματίσει την ηρωίδα της.

Ο θάνατος του Αριστείδη δεν έχει διαλευκανθεί κάτι που τη βαραίνει. Μάλιστα τώρα που η Βικτώρια παγιδεύει τον Αποστόλη για αυτόν το σοκ για την Ειρήνη θα είναι μεγάλο. Η Ειρήνη όμως θεωρεί υπεύθυνη τη Βικτώρια για το θάνατο του γιου της και θέλει να την τιμωρήσει.

Όσον αφορά τον Ντίνο για εκείνον το μόνο που θέλει είναι να ευτυχήσει. Δε θέλει την Αμαλία στο πλάι του καθώς πιστεύει ότι τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Από την άλλη πιστεύει πως η Μιράντα είναι ιδανική σύντροφος για αυτόν.

Η Ερμίνα Γεράρδη έκανε στη συνέχεια μία ακόμη αποκάλυψη λέγοντας πως ο πατέρας του Ντίνου, ο σύζυγός της στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο ακούμε συνέχεια, θα εμφανιστεί στη σειρά φέρνοντας ανατροπές. «Μέχρι το τέλος της σεζόν έχουν να συμβούν ακόμη πολλά», σημειώνει με νόημα.

Ο Παράδεισος των κυριών: Το trailer του επόμενου επεισοδίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό