Μαύρο Ρόδο: Τέλος Γιάννα – Σαράντος

Μαύρο Ρόδο: Τέλος Γιάννα – Σαράντος

Συναρπάζει το Μαύρο Ρόδο λίγο πριν το μεγάλο φινάλε με τον Πέτρο και την Ελισάβετ να συνεχίζουν να μένουν χώρια και την κατάσταση να είναι έκρυθμη ανάμεσά τους.

Το τέλος της σειράς του Mega παραμένει απρόβλεπτο σύμφωνα με όσα έχουμε δει. Τα νέα Μαύρο Ρόδο spoiler όμως μας δίνουν μια ιδέα για το πως θα ολοκληρωθεί η ιστορία που σάρωσε την τηλεθέαση όλη τη χρονιά.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Σαράντος – Γιάννα

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συνεχίζουν να έχουν διαφορετικές απόψεις για το παιδί. Όταν βλέπει πως η Ελισάβετ είναι ανένδοτη ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της κάτι που την αναστατώνει και σύντομα ο ίδιος μετανιώνει.

Ο Θέμης λέει στην Αλεξία ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου. Εκείνη σοκαρισμένη θα του μεταφέρει τα νέα με τον σκληρό άντρα να μη μπορεί να πιστέψει ότι η μοναχή που ήρθε κοντά είναι η μητέρα του.

Η Γιάννα ανακοινώνει στον Σαράντο το τέλος της σχέσης του λέγοντας του πως δε θα είναι πια μαζί ενώ ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο.

Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει στο σχέδιο που κατέστρωσε προκειμένου να ξεφορτωθεί την Φιλαρέτη που είναι και πάλι στην ηγουμενία.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό