Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η κοπή της πίτας και τα πρώτα γενέθλια του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η κοπή της πίτας και τα πρώτα γενέθλια του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η κοπή της πίτας και τα πρώτα γενέθλια του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ , δυό σημαντικών δράσεων , που γίνονται κάτω απ΄το brand name του Action In Greece ,της κινηματογραφικής – πολυμορφικής και πολυεπίπεδης πρωτοβουλίας – που αποτελεί αυτόνομα – μία απ΄τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου της Sigma Media Group απ΄το 2015 – πράττοντας ένα σπουδαίο έργο για την Ελλάδα .

https://sigmagroup.com.gr/

Το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ αποτελεί ένα πρότυπο οδηγό γεύσης για όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις Γαστρονομίας , που έντιμα και με σεβασμό υπηρετούν την τέχνη της Γαστρονομίας στο σύνολο της .

Σ΄έναν πανέμορφο χώρο δεξιώσεων , το ΚΤΗΜΑ VERANDA LATINO , στήθηκε ένα μοναδικό σκηνικό αισθητικής και γαστρονομικής απόλαυσης .

https://verandalatino.gr/

Την διοργάνωση της βραδιάς ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία και υψηλές παροχές υπηρεσιών το AITNA CATERING .

http://www.aitnacatering.gr/

Επισυνάπτονται φωτογραφίες της βραδιάς κι ακολουθεί η λεζάντα τους : 

ΠΡΩΤΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι παρευρεθέντες διακεκριμένοι με τα πέντε αστέρια , βραβευμένοι του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του ACTION IN GREECE 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος , Αναστάσιος Ζησόπουλος ( στη μέση )  με τους executive chef Ελένη Ψυχάρη και Σπύρο Κορωνάκη , 

εμπευστές του μενού μιας μοναδικής βραδιάς για τη δεξίωση της κοπής της πίτας της Sigma Media Group 

και το σβήσιμο του πρώτου κεριού για τα γενέθλια του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ του ACTION IN GREECE … 

ΤΡΙΤΗ  – ΤΕΤΑΡΤΗ –  ΠΕΜΠΤΗ  – ΕΚΤΗ – ΕΒΔΟΜΗ – ΟΓΔΟΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στιγμιότυπα της βραδιάς 

ΕΝΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος , Αναστάσιος Ζησόπουλος  και η Πρόεδρος της

Sigma Media Group  και Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας

και του Οδοιπορικού Γεύσης και Τουρισμού , Σοφία Στάμου .

ΔΕΚΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάγια Τσαουσίδου
President to the Association of European Journalists

ΕΝΔΕΚΑΤΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Βασίλης Κουτρουμάνος

President of Greek Union of Photojournalists – photographers and videographers 

P.E.F.F.E.E – ” EIDISI “

ΔΩΔΕΚΑΤΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοφία Στάμου

Κυριάκος Τσικορδάνος

Δημοσιογράφος

Διευθυντής 7nea.gr & greekaffair.news

ΔΕΚΑΤΗ  ΤΡΙΤΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι ζαχαροτέχνες Κυριακή Ανδρεάδη και Γιώργος Κουρούτος επί τω έργω της σύνθεσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας της Κυριακής Ανδρεάδη απ΄τα ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ SWEET GARDEN KA – ANDREADI Boutique Pâtisserie στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

 

ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Σοφία Στάμου

Αριστέα Κοντόζογλου

Δημοσιογράφος 

Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά

Εκπρόσωπος του dialogos.gr

Βασίλειος Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης

Δημοσιογράφος
Ιδρυτής του Greece Now Magazine στα Εμιράτα
Ανταποκριτής στο Greek City Times – Australia
Museum of Radio Broadcast and Arts – Greece

ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στεφανία Μαρία Βαλσαμάκη

Food Blogger

Food Influencer

CEO  του κορυφαίου food blog : https://www.instagram.com/greekfood__/

Social Media Manager της Sigma Media Group για την διαχείριση πελατολογίου στο Ιnstagram  

ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βασίλης Νάτσιος

Δημοσιογράφος cosmopoliti.com 

Σπύρος Σιακαντάρης

Αρθρογράφος

ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

( από αριστερά προς δεξία ) 

Costantino Salis

Πρόεδρος Επιτροπής Ιταλών Εξωτερικού

Σοφία Στάμου

Renato Gallieri

Μέλος Δ.Σ. Επιτροπής Ιταλών Εξωτερικού και η σύζυγός του Evi Gallieri

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ

( από αριστερά προς δεξιά ) 

Ελένη Σολδάτου

Χορεύτρια/χορογράφος, Founder/Owner “Training Factory”, καλλιτεχνικής δράσης “Δρόμων Δρώμενα”

Ευαγγελία Γκρίμπα

Συντονίστρια και εθελόντρια  της δράσης ” Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ – ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ” 

Ερευνήτρια – Παιδαγωγός  

Στέλεχος Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

Ελευθερία Γκρίμπα

Δημιουργός και εθελόντρια εκπαιδεύτρια της δράσης ” Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ – ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ” 

Μελετήτρια – Συγγραφέας – Εκπαιδευτικός

Στέλεχος  Υπουργείου Τουρισμού 

Μαριάννα Λαγουμιδου

Πρόεδρος στην Επιστημονική Οικογένεια «i-paidi», 

Ψυχοπαιδαγωγός ΔΕΠ-Υ, 

Γενική Γραμματέας στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ελληνίδων Μητέρων

Στα χέρια τους κρατούν τον πίνακα της εικαστικού Άννας Δημάκη , που φιλοτέχνησε το 2020 ειδικά για

το Action In Greece και φέρει πολλά μηνύματα 

Σκοπός της βραδιάς , η ανακοίνωση των 89 κορυφαίων της Γαστρονομίας της Ελλάδας , που αναδείχθηκαν μέσα στο 2022 ανάμεσα σε 560 επιχειρήσεις – που αιτήθηκαν τη συμμετοχή τους στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ κι έφτασαν να πάρουν τη διάκριση των πέντε αστέρων .

Το εξαιρετικό μενού της βραδιάς , που βασίστηκε επάνω στα προιόντα 5 αστέρων που έχουν βραβευτεί απ΄το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , επιμελήθηκαν οι executive chef Ελένη Ψυχάρη και Σπύρος Κορωνάκης .

 

Περιηγηθείτε στο μενού της βραδιάς …

ΜΕΝΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΥΠΟΔΟΧΗ

WELCOME DRINK

Καινάρι ζεστό

Βιολογικό παγωμένο Τσάι

Βιολογικοί χυμοί αρώνειας

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

Amuse bouche – χειροποίητα σουδάκια – χειροποίητα ταρτάκια

*με ξινοτύρι

*με πέστο

*με chutney μπούκοβο – ανανά

*με γεύση τόνου

Πλατώ Ελληνικών τυριών απ΄όλη την Ελλάδα

ΣΑΛΑΤΕΣ

Σαλάτα με βιολογική μαύρη και ξανθιά φακή με μπάτζο

Σαλάτα millefeuille με chutney , κρέμα τυριών και λιαστή τομάτα

Τούρτα ντάκων με τυριά

Σαλάτα με αναμείκτα λαχανικά – τόνο και vinaigrette πορτοκαλιού

ΠΙΤΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Κεφαλονίτικη στριφτόπιτα

Σπανακοτυρόπιτα

Κασερόπιτα

Μανιταρόπιτα

Πρασόπιτα

ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Σουφλέ κανταίφι

Κεμπάπ με μαρμελάδα καρότο

Αποδομημένο παπουτσάκι

Κοπανιστή με μαρμελάδα τομάτας

LIVE COOKING – PASTA STAND

Λαζάνια σπανάκι με τυρί tofu vegan

Λαζάνια χαρούπι με γεύση χωριάτικης σαλάτας vegan

Ριζότο βασιλομανίταρο

Κριθαρότο με λαχανικά brunoise

Κριθαρότο Μεσογειακό

Λαζάνια καπνιστού σολωμού

Λαζάνια με μαριναρισμένο φιλέτο στήθος κοτόπουλο και καρότο

CARVING

Μπούτι χοιρινό σιγοψημμένο για 12 ώρες

Συνοδευτικό ρύζι με κινόα

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Βιολογική ρεβυθάδα με φιλέτο μόσχου Νάξου

Μοσχαράκι Νάξου σοφρίτο

Κοτόπουλο Dijon με τραχανά γλυκό

Φιλέτο μοσχάρι ραγού

ΓΛΥΚΑ

Βασιλόπιτα

Τούρτα με εκλέρ και σοκολάτα

Γιαουρτόγλυκο με παντζάρι και αχλάδι

Μπαφίσια ( παραδοσιακό κέρασμα Ηπειρώτικου γάμου )

Μπακλαβάς με κολοκύθα και μέλι πορτοκαλιού

Γλυκιά τάρτα-κανταίφι με ταχίνι σοκολάτας

Παραδοσιακός χαλβάς βανίλια

Δημιουργίες καραμέλας και ζαχαρωτών

Οι εταιρείες με τα προιόντα τους , που συνένωσαν όλη την Ελλάδα στο μενού της βραδιάς και απογείωσαν τις γεύσεις με την εξαιρετική τους πεντάστερη διάκριση είναι :

Bellisimo

Bousmalis

Creta votanica

Γιάννου τυροκομική

Ελαιόλαδο ΤΑΞΙΔΙ

Ελαιόλαδο KONOS HILL

Ζαφειράτος Παναγιώτης γλυκά του κουταλιού

Kandylas

Κρέατα Νάξου Αφοί Σιδερή

Λάσανον

Nινέλη

Όσπρια Χασίων

Τόνος Αλοννησιώτισσα

Τυροκομείο Νικόλας Πιτταράς

Τυροκομείο Βλάχα

Τυροσύρα τυροκομική

Ευχαριστούμε τις εταιρείες :

Μυλωνάς Θύμιος

NIVICE GROUP

Παναγιωτόπουλος Δημήτριος Εκλεκτά τρόφιμα

Το δροσιστικό κέρασμα στο ξεκίνημα της βραδιάς ανέλαβαν να προσφέρουν οι :

Agapi΄s land

Biokoziakas

Μπουμπάρης Νικόλαος

Το ζεστό κέρασμα στο ξεκίνημα της βραδιάς ανέλαβαν οι :

Bellisimo

Θεσσαρώματα

Τη βραδιά απογείωσαν με το κρασί τους τα οινοποιεία , αποστάγματα και ποτοποιεία :

Βρυσσάς

Grivas Wines

Kaskoutas

Κτήμα Μανωλεσάκης

Οινοποιείο Μοροπούλου

Tzivani΄s Estate

Την ζαχαροτεχνική δημιουργική κάλυψη της βραδιάς ανέλαβε η πεντάστερη ζαχαροτέχνης Κυριακή Ανδρέαδη – που έφτιαξε ένα έργο τέχνης από ζαχαροπάστα για την παρουσίαση της βασιλόπιτας και μια ιδιαίτερη τούρτα παγώνι , που έγινε αντικείμενο θαυμασμού απ΄τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς .

Τη βραδιά στόλισε η εταιρεία King of Kandy με τις εκλεκτές ζαχαρένιες δημιουργίες της .

Οι πεντάστεροι παραγωγοί που παρευρέθηκαν στη βραδιά , αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα αμοιβαίας στήριξης και σεβασμού και η ομάδα του Action In Greece μοίρασε πέντε αστέρων εκλεκτά δώρα στους επίτιμους καλεσμένους της βραδιάς .

Το δώρο έκπληξη αφορούσε το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας και προσέφερε η Χρυσούλα Παπαλέξη. Είναι μια διανυκτέρευση δυό ημερών για δύο άτομα στο ξενοδοχείο ΓΑΝΙΜΗΔΗΣ στο μαγευτικό Γαλαξείδι , που έχει βραβευτεί απ΄το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ για το εξαιρετικό του πρωινό . Το εστιατόριο πέντε αστέρων ΠΟΡΤΟ στο Γαλαξείδι , προσέφερε ένα γεύμα ή δείπνο στον τυχερό με το φλουρί της βραδιάς , που βρέθηκε στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ και ήταν η μικρή Σοφία Ειρήνη Σταθοπούλου.

Για ακόμη μια φορά ο πίνακας της κορυφαίας εικαστικού Άννας Δημάκη, διακόσμησε τον χώρο και ζέστανε το περιβάλλον με τα πολύτιμα μηνύματα του .

Τις συντονίστριες και παρουσιάστριες της βραδιάς , Στεφανία – Μαρία Βαλσαμάκη , Ευαγγελία Λεπεσιώτη και Θεοδώρα Γκίνη καθώς και την οικοδέσποινα της βραδιάς Σοφία Στάμου , επιμελήθηκε ενδυματολογικά η Άννα Ακτσαλή και η εταιρεία Rich Girl Boudoir .

Το κομμωτήριο Christy Lazou στο Χαλάνδρι επιμελήθηκε τα χτενίσματα της Σοφίας Στάμου , της Στεφανίας Βαλσαμάκη και της Ευαγγελίας Λεπεσιώτη . Η beauty tender της Sigma Media Group Τζοάνα Κομποχόλη , επιμελήθηκε το μακιγιάζ των ως άνω κυριών .

Την βραδιά στόλισαν με την εκλεκτή τους παρουσία υψηλοί προσκεκλημένοι , εκλεκτοί εκπρόσωποι της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης , εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ΄την Ελλάδα και το εξωτερικό , εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών , εκπρόσωποι ξένων επιμελητηρίων .

Την βραδιά αγκάλιασε επίσης , η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ :

Γιώργος Παπαθανασόπουλος / Εκπρόσωπος της F.I.J.E.T. στην Ελλάδα

(Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων – Συγγραφέων Τουρισμού) – Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.ΣΥ.Π.Τ.Ε. (Ένωση Δημοσιογράφων Πολιτισμού – Τουρισμού Ελλάδος)

Ελένη Κουμαντάνου – executive chef /Πρώην Αντιπρόεδρος στην  Ελληνική Ακαδημία αρχιμαγείρων

Ελένη Ψυχάρη – executive chef και συνεμπνεύστρια του μενού της βραδιάς

Κατερίνα ΦιλίππουChemical Engineer / Wine Aficionado 

Γιώργος Κουρούτος / Master designer of sugar artExecutive pastry chef – Καθηγητής στην τέχνη των σχεδιασμών με ζαχαρόπαστα – Κορυφαίος εισηγητής σεμιναρίων για τη χρήση της ζαχαρόπαστας σε όλη την Ελλάδα

Πένυ Τσουκαράκη / Food Greek tv stylist κορυφαίων μαγειρικών εκπομπών – Scene designer σε εκπομπές μαγειρικής – Σύμβουλος γαστρονομικής αισθητικής και προώθησης

Το σημαντικότερο μέρος της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση των 89 επιχειρήσεων Γαστρονομίας , που κέρδισαν το στοίχημα της υψηλής προσφοράς στο Παγκόσμιο γαστρονομικό γίγνεσθαι .

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ

1)ΓΙΑΝΝΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ

ΚΩΣ

2) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ

ΚΩΣ

3) Ranis , ελαιόλαδο

ΠΑΤΡΑ

4) Αρτινό γλυκάκι , γλυκά του κουταλιού

ΑΡΤΑ

5) Bellisimo

Διάφορα προιόντα , μείγματα μπαχαρικών κα

ΑΘΗΝΑ

6) ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

7) Μεσογειακοί Ελαιώνες – Ελαιόλαδο

ΑΤΤΙΚΗ

8) Konos Hill – Ελαιόλαδο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 

9) Voras Flavors – ΑΛΛΕΙΜΜΑΤΑ – ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ κα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10) ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ – Σάλτσα τομάτας – Όσπρια – Εξειδικευμένες παρασκευές

ΓΡΕΒΕΝΑ 

11) Κτήμα Αλευράς , ελαιόλαδο

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

12) ΗΛΙΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΖΑΧΑΡΩ

13) ΙΔΑΙΟΝ ΝΕΚΤΑΡ – ΜΕΛΙ

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

14) Agapi΄s land – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΜΕ ΑΡΩΝΕΙΑ

ΛΑΡΙΣΑ

15) ΧΑΡΙΤΟΣ Κανελλάδα – Σουμάδα – Γλυκό του κουταλιού ντοματάκι

Νίσυρος

16) Πρότυπο μελισσοκομικό εργαστήρι Μελόσταγμα

ΛΕΣΒΟΣ

17) Passion Honey – ΜΕΛΙ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

18) BIOKOZIAKAS – ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΙ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

19) ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

Ζυμαρικά και άλλα προιόντα

ΤΗΝΟΣ

20) Τόνος Η ΑΛΩΝΙΣΣΙΩΤΙΣΣΑ

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ

21) Οινοποιείο Μορόπουλου

ΤΡΙΠΟΛΗ

22) ΘΕΣΑΡΩΜΑΤΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ

ΛΑΡΙΣΑ

23) CUMA – ΣΥΚΑ ΚΥΜΗΣ

ΕΥΒΟΙΑ

24) Edanos Winery

ΑΧΑΐΑ

25) Κρεοπωλείο Παπανικολάου

ΑΘΗΝΑ

26) Lasagnon ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΕΥΒΟΙΑ

27) ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΗ – ΚΡΕΑΤΑ ΝΑΞΟΥ

ΝΑΞΟΣ

28) Gaia Olives, ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

29) Κρεοπωλείο ΖΟΡΜΠΑΣ

ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ – ΠΑΣΤΡΟΥΜΑΣ

ΣΕΡΡΕΣ

30) Κρεοπωλείο Θανάσης στο Καματερό

ΑΘΗΝΑ

31) Κρεοπωλείο Αμερικάνος

ΑΘΗΝΑ

32 ) ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΠΕΛΛΑ

33) Grivas Wines

ΑΓΡΙΝΙΟ

34) Κτήμα Μανωλεσάκης

ΔΡΑΜΑ

35) Χειροποιήματα Sweet Garden KA

ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΕΙΟ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

36) Korys Organic Honey , ΜΕΛΙ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

37) Ζυμαρικά Arkadikamas

ΑΡΚΑΔΙΑ

38)ΠΕΡΙΑΠΤΟΝ ΕΛΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

39) Γαλακτοκομικά προιόντα οικογένειας Αβραμίδη

ΚΟΖΑΝΗ

40) ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΜΠΟΥΣΜΑΛΗ

ΒΕΡΟΙΑ

41) ΚΑΣΚΟΥΤΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΠΟΤΟΠΟΙΕΙΟ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

42)Katrvin Οινοποιείο

Αχαΐα

43) Tzivanis estate – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

EYBOIA

44) Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Βυζίτσας ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ

ΠΗΛΙΟ

45) AINOS WINES

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

46) Κρεοπωλείο Γιώργος Κάβουρας

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

47) ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΚΡΗΤΗ

48) ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΒΡΥΣΣΑΣ

ΛΑΡΙΣΑ

49) ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ

ΣΥΡΟΣ

 

50) EVORA SUITES-ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

51) ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ , ΝΙΣΥΡΟΣ

52) La Sousourela

Iταλικό εστιατόριο , Αθήνα

53) ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ – Οπωροκηπευτικά / Χώρος πρότυπων γαστρονομικών δράσεων

ΜΕΓΑΡΑ

54) Kalymnos Sea Food – Καπνιστά και αλίπαστα

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

55) BIOAROMACRETE – Μέλι / Αρωματικά ελαιόλαδο – Διάφορα προιόντα

ΚΡΗΤΗ

56) ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΥΖΥΜΟΝ – ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

57)  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

58) Ecofarm KariofyllisΦάρμα Καριοφύλλη / Προιόντα αρώνιας

ΛΕΣΒΟΣ

59) ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

60) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΣ – ΠΕΣΤΡΟΦΑ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

61) Villaggio Café Meze

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ

Καρπενήσι

62) ΣΤΕΦΑΝΟΥΡΗΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

63) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

64) TAXIDI OLIVE FARM – ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΚΡΗΤΗ

65 ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΤΕΧΝΕΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΒΕΓΓΟΣ

ΝΙΣΥΡΟΣ

66) 824 coffee house – Snack / Bar / Coffee Καρπενήσι

67) Ritis honey – ΜΕΛΙ

ΑΙΓΙΟ 2022-2023

68) ΟΚΤΑΠΟΥΣ ΛΗΜΝΟΣ – Καπνιστά και αλίπαστα

ΛΗΜΝΟΣ

69) ΚΑΦΕ ΔΑΝΔΑΛΗΣ ΚΡΗΤΗ

70) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BARRIQUE PORT

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

71) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ OROMEDON ΚΩΣ

72) ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑ

73) ΟΡΕΙΝΗ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΑ ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

74) ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΛΥΒΟΣ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

75) Hotel ΓΑΝΗΜΗΔΗΣ – ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

76) Ν.Α. ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Κορυφαίοι Έλληνες Εισαγωγείς για το προιόν Bundaberg

ΧΙΟΣ

77)ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΠΟΣ

ΑΘΗΝΑ

78)ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

79) ΚΤΗΜΑ ΓΑΛΑΡΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

80) Pasta Pelion ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΗΛΙΟ

81) ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Η ΒΛΑΧΑ – ΤΣΕΛΕΠΗΣ

ΠΕΛΛΑ

82 ) Creta votanica

Βότανα – Τσάι

ΚΡΗΤΗ

83) ΝΙΝΕΛΙ

Βιοτεχνικά κατεψυγμένων ζυμών και προιόντων

ΑΘΗΝΑ

84) King of Candy

Ζαχαρωτά – καραμέλες

ΑΘΗΝΑ – ΝΑΞΟΣ

85) Kandylas

Χαλβάς – Προιόντα ζαχαροπλαστικής – Ζαχαροειδή

Κανδύλας

ΒΕΡΟΙΑ

85) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΑΦΑΛΙΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

86) Τυροκομείο Νικόλα Πιτταρά

Νάξος

87) ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΡΤΟ

ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ

88) ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

89)Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ , ΜΕΛΙ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Απ΄όλη την Ελλάδα , τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά βραβευθέντες εκ των 89 κι έδωσαν όλοι μαζί το μεγάλο ραντεβού για το Παγκόσμιο Forum Γαστρονομίας , που διοργανώνει το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και το Action In Greece για το 2024 .

Προετοιμαζόμαστε για τα νέα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ που θα γίνουν μέσα στο 2023 κι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα δρώμενα που έπονται την νέα χρονιά .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό