Ο Εβρίτης Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης ανέλαβε καθήκοντα Αρχηγού ΓΕΣ

Ο Εβρίτης Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης ανέλαβε καθήκοντα Αρχηγού ΓΕΣ

Με την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ο Εβρίτης Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ως νέος Αρχηγός από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ε.α Χαράλαμπο Λαλούση.

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Φλώρου και της υπόλοιπης στρατιωτικής ηγεσίας,  ο συντοπίτης μας από το Παλιούρι Διδυμοτείχου (γεννήθηκε στην Κυανή Διδυμοτείχου) νέος Αρχηγός ανέγνωσε την Ημερησία Διαταγή του. Στο πλευρό του κατά την τελετή Παράδοσης-Παραλαβής είχε την σύζυγο του, παρουσία του πατέρα του Δημήτρη που ταξίδεψε από τον Έβρο για αυτή την κορυφαία στιγμή του παιδιού του και παρακολουθούσε συγκινημένος και του αδερφού του Γιάννη.

Παρόντες από τον Έβρο ήταν οι βουλευτές του νομού Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του νέου Αρχηγού ΓΕΣ.

evros-news.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

Προηγήθηκε η ομιλία του απερχόμενου Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαlούση, που είναι και επίτιμος δημότης Διδυμοτείχου, ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε μα παρέλαση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό