Μήνυμα βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μήνυμα βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χαρίτου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου παραβρέθηκε σήμερα στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 7ο δημοτικό σχολείο και το 5ο γυμνάσιο Κομοτηνής, όπου απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ανέφερε:

Παρά την αβεβαιότητα της πανδημίας, τις δυσκολίες και τα προβλήματα στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς εύχομαι αυτή να είναι δημιουργική και παραγωγική για όλους. Είναι ανάγκη τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά και οι αίθουσες να είναι γεμάτες με γνώσεις, ζωή και ελπίδα. Στους μαθητές μας εύχομαι να πάρουν πίσω ξανά τη ζωή τους. Να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν τη γνώση και τη μόρφωση που δικαιούνται και τους αξίζει. Στους εκπαιδευτικούς μας, που φέτος σηκώνουν ένα μεγαλύτερο βάρος από αυτό που τους αναλογεί γιατί δεν ανέλαβε αυτήν την ευθύνη η Πολιτεία, εύχομαι καλή δύναμη. Καλή δύναμη εύχομαι και στους γονείς γιατί μέσα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία σηκώνουν ένα πολύ μεγάλο οικονομικό βάρος για να μπορέσουν να μορφώσουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

Θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι θα είμαι δίπλα τους στις προσπάθειες για ένα καλύτερο σχολείο με λιγότερες ανισότητες και ίσες ευκαιρίες για όλους στη μόρφωση.

Καλή σχολική χρονιά!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό