ΝΔ ΔΕΕΠ Ροδόπης: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα»

ΝΔ ΔΕΕΠ Ροδόπης: «Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα»

«Αγαπητοί μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικοί, γονείς, η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης» αναφέρει σε μήνυμά της για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ΔΕΕΠ Ροδόπης.

Σε ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και η Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων και Ελένη Χατζή σημειώνουν «Το σχολείο αποτελούσε ανέκαθεν το μοναδικό δρόμο προς τη γνώση, την καλλιέργεια της ψυχής και της προσωπικότητας των ανθρώπων καθώς και της υλοποίησης των προσδοκιών όλων.

Η κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε απαιτεί την υπεύθυνη τήρηση των αναγκαίων μέτρων προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς και στο τέλος αυτής της νέας χρονιάς να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες όλων.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ψυχική δύναμη, επιμονή αλλά και πίστη στον καθημερινό αγώνα σας για την πραγμάτωση κάθε εκπαιδευτικού στόχου. Καλή σχολική χρονιά με υγεία και ασφάλεια !»

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό