Μητσοτάκης από Ορεστιάδα: “Εθνική αναγκαιότητα ο φράχτης” (video)

Μητσοτάκης από Ορεστιάδα: “Εθνική αναγκαιότητα ο φράχτης” (video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν θα τον γκρεμίσει και θα επιστρέψουμε σε λογικές ανοιχτών συνόρων

Η Ορεστιάδα αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Έβρο ενόψει της υπογραφής, σήμερα το απόγευμα, της σύμβασης για την κατασκευή επιπλέον 35 χλμ. στον φράχτη στον Έβρο.

Χαρακτήρισε την ασφάλεια «προϋπόθεση για την ανάπτυξη« και διεμήνυσε ότι «αν δεν βρούμε ευρωπαϊκούς πόρους για τον φράχτη στον Έβρο, θα χρηματοδοτήσουμε το έργο με εθνικούς πόρους γιατί αποτελεί εθνική αναγκαιότητα».

Δείτε το βίντεο:

Ο πρωθυπουργός «κάρφωσε» και την αντιπολίτευση για τη στάση της όσον αφορά τον φράχτη και γενικά το μεταναστευτικό λέγοντας ότι «εδώ πρέπει να μιλήσουμε καθαρά και να μην ψαρεύουμε σε θολά νερά. Η αντιπολίτευση θα πρέπει να τοποθετηθεί, θα γκρεμίσει τον φράχτη επιστρέφοντας σε λογική ανοιχτών συνόρων; Εδώ δεν χωρούν μισόλογα».

«Πρέπει να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μιας δύσκολης τετραετίας αλλά και να χτίσουμε πάνω στα θεμέλια που βάλαμε, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά με μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερες δουλειές και κοινωνική συνοχή κυρίως για τις περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους συγκεντρωμένους.

Οπως τόνισε «δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχει Ελληνίδα και Έλληνας που να αισθάνεται ότι δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με όσους ζουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη».

Υπενθύμισε, μάλιστα ότι «το έχω γούρι σε κάθε εκλογική μου αναμέτρηση είτε για την προεδρία της ΝΔ είτε ήταν στην προηγούμενη μεγάλη μάχη να ξεκινώ από τον βόρειο Έβρο, την Ορεστιάδα, την πορεία να μεταφέρουμε σε όλους τους Έλληνες ότι πρέπει σταθερά, δυναμικά, να οδηγήσουμε τη χώρα μπροστά με ακόμα μεγαλύτερη τόλμη και στις 21 Μαΐου γι’ αυτό θα ψηφίσουμε».

«Εξάλλου επέλεξα να είμαι υποψηφιος εδώ στον Έβρο» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: Protothema.gr, video :Youtube

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό