Μπαχαρίδης: «Τα χαμένα τετ α τετ έκριναν το αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό, παίρνουμε τα δυο ματς και μαζί και την άνοδο»

Μπαχαρίδης: «Τα χαμένα τετ α τετ έκριναν το αποτέλεσμα με τον Καμπανιακό, παίρνουμε τα δυο ματς και μαζί και την άνοδο»

Σε καλή διάθεση παρά την ήττα από τον Καμπανιακό στην δυσκολότερη ίσως αναμέτρηση των μπαράζ και αισιόδοξος για την συνέχεια και την άνοδο ήταν ο προπονητής του Πανθρακικού Νίκος Μπαχαρίδης που στάθηκε στις μεγάλες φάσεις της ομάδας του.

Για το ματς της Χαλάστρας: «Σήμερα περίμενα κάτι παραπάνω, περίμενα να τελειώσουμε την υπόθεση άνοδος. Δεν μας βγήκε, δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Προχωράμε. Παίξαμε με βάση το πλάνο μας, ωστόσο χάσαμε, χωρίς να είναι πολύ καλύτερος ο Καμπανιακός. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλύτερη κυκλοφορία, αλλά μας απείλησαν μόνο με στατικές φάσεις. Εμείς είχαμε καλύτερες φάσεις, δυο τετ α τετ οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν, όλο το αποτέλεσμα εάν προηγούμασταν, αλλά τελικά δεχτήκαμε λίγο μετά και το γκολ με δικό μας λάθος. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε να παίξουμε πιο επιθετικά, το καταφέραμε, βγάλαμε ακόμα μια φάση να ισοφαρίσουμε, η οποία ίσως έκρινε το αποτέλεσμα και θα έκανε διαφορετικό το παιχνίδι. Δεν το κάναμε όμως. Ο Καμπανιακός δεν ρίσκαρε σε αντίθεση με μας που βγήκαμε πιο μπροστά και ήρθε η φάση του δεύτερου τέρματος από πέναλτι σε μια ανύποπτη φάση».

 

Για την διαιτησία: «Για την φάση του πέναλτι τα παιδιά μου είπαν ήταν πέναλτι, αν και θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό εάν είναι ή δεν είναι. Η διαιτησία δεν μας έπαιξε αυτό που θα έπρεπε, να μας παίξει σαν Πανθρακικός. ‘Όχι πως έχω πολλά παράπονα που έκριναν το αποτέλεσμα».

 

Για το ματς στον Πετεινό: «Δε με απασχολεί σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε και ούτε εύκολη ομάδα είναι ο Πετεινός, όπως και η Προσοτσάνη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια, ώστε να μπούμε στην προνομιούχα τριάδα».

 

Για το όριο ανόδου: «Πιστεύω και ίσως στους 10 βαθμούς κάποιος να πάρει την άνοδο. Έχουμε τετραπλή ισοβαθμία τώρα και μεταξύ μας αρκετούς αγώνες. Το αποτελέσματα της Αλεξανδρούπολης αφήνει λίγο πίσω τον Ιπποκράτη. Ωστόσο παίζει εδώ στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό και όποιος χάσει μένει απ’ έξω».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό