Ν. ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Ν. ΚΑΛΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Συνεχίζοντας τις περιοδείες στα χωριά του Νομού Ροδόπης ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης βρέθηκε στην N. Καλλίστη και στο Φανάρι προκειμένου να ευχαριστήσει τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη και αντάλλαξε απόψεις για τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, διαβεβαιώνοντας τους ότι για την νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι προτεραιότητα η στήριξη της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και της αλιείας με δεδομένο ότι είναι αναγκαίο στις εποχές που έρχονται να υιοθετηθεί μια εθνική στρατηγική διατροφικής αυτάρκειας που θα αποτελέσει το συγκριτικό πλεονέκτημα όχι μόνο της εθνικής οικονομίας αλλά και της χώρας μας γενικότερα.

Ο Νομός Ροδόπης όπως διαβεβαίωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από την μορφολογία και το μικροκλίμα του, διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό ορεινού όγκου, παραγωγικού κάμπου και του πλούσιο Θρακικού πελάγους. Επομένως η νέα διεθνής απειλή μια διεθνούς διατροφικής κρίσης μπορεί να μετατραπεί για αυτόν σε μοναδική αναπτυξιακή ευκαιρία. Αρκεί να υπάρχει προετοιμασία, οργάνωση και ισχυρή πολιτική παρέμβαση στα κέντρα των αποφάσεων.

Οι κάτοικοι των δύο οικισμών διαβεβαίωσαν τον Βουλευτή ότι θα στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία πιο έντονα στον επόμενο γύρο των εκλογών. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι τόσο η Ν. Καλλίστη όσο και το Φανάρι που είχαν μια κεντροαριστερή πολιτική παράδοση, συνειδητοποίησαν την κρισιμότητα των στιγμών και στήριξαν συνειδητά την επιλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη αναδεικνύοντας τον πρώτο Βουλευτή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό