Ναυάγιο: Ο Πέτρος τρέχει να κλέψει την Ειρήνη από την εκκλησία

Ναυάγιο: Ο Πέτρος τρέχει να κλέψει την Ειρήνη από την εκκλησία

Το σπίτι είναι στολισμένο, η Ειρήνη ξεκινάει να ετοιμάζεται φορώντας το κάτασπρο φόρεμά της.

Ο Ιπποκράτης το κοστούμι του και όλοι δείχνουν να είναι συγκινημένοι που το ζευγάρι θα σφραγίσει τις ζωές του για πάντα. Την ίδια ώρα όμως, στην αυλή ο Πέτρος δεν μπορεί να σηκώσει τα μάτια του από τον πόνο που έχει πλημμυρίσει την ψυχή του. Ξέρει πως η γυναίκα που αγαπάει, η Ειρήνη, ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Ιπποκράτη αλλά και ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι για να τη σταματήσει. Ομως, οι φίλοι του που θα βρεθούν στην αυλή, θα έχουν αντίθετη άποψη και θα τον ενθαρρύνουν να προσπαθήσει να τη συναντήσει για να της μιλήσει.

Το τηλέφωνο που θα καλεί στο σπίτι του Ιπποκράτη, θα περνάει απαρατήρητο, με αποτέλεσμα η απογοήτευσή του να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. «Πήγαινε να τη σταματήσεις. Δεν έχεις να χάσει! κάτι», θα τον παροτρύνει ο Μάκης, ενώ ο Άγγελος θα τονίσει: «Πάλεψε για τη γυναίκα των ονείρων σου. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι το προσπάθησες. Πήγαινε στην εκκλησία. Μην ξεχνάς πως έτσι κι αλλιώς είσαι καλεσμένος του πατέρα της». Ο Πέτρος το σκέφτεται και αποφασίζει να κάνει κάτι που θα αφήσει όλους άφωνους

Η Ειρήνη λάμπει στο πλευρό του αξιωματικού και οι ελάχιστοι καλεσμένοι που είναι παρόντες χειροκροτούν τους νεόνυμφους. Ανάμεσα σε αυτούς ο Τρύφωνας, που νιώθει πλέον ήσυχος για το μέλλον της κόρης του. Τη στιγμή που το ζευγάρι λοιπόν βγαίνει από την εκκλησία, ο Πέτρος θα κάνει την εμφάνισή του και θα τραβήξει την προσοχή όλων. «Πέτρο, τι κάνεις εδώ;», θα τον ρωτήσει η Ειρήνη, η οποία δειλά-δειλά θα τον πλησιάσει. «Ηρθα να σας ευχηθώ, φυσικά. Να ζήσετε… Συγγνώμη που άργησα», θα τους πει με κατεβασμένα μάτια και όλοι θα καταλάβουν πως κάτι μαρτυρά η τρεμάμενη φωνή του.

Οι νιόπαντροι θα δεχτούν τις ευχές του όμως η Ειρήνη που έχει συναισθήματα για εκείνον και θα έχει ανησυχήσει με την εμφάνισή του. θα τον ρωτήσει αν έχει συμβεί κάτι. Ο Πέτρος όμως θα προτιμήσει να μην της μιλήσει για να μην της χαλάσει τη μεγάλη αυτή στιγμή.

Πηγή tv24

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό