Παγιδευμένοι: Ντοκουμέντο φωτιά στα χέρια του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ντοκουμέντο φωτιά στα χέρια του Δημήτρη

Μία ρομαντική απόδραση στη Λίμνη Δόξα απολαμβάνουν ο Δημήτρης και η Άννα.

Όμως τότε ο εισαγγελέας λαμβάνει ένα ντοκουμέντο-φωτιά για το φόνο του ‘Άκη. Παράλληλα, ο Ανδρέας ερευνά την ανάμειξη του Χατζή στην υπόθεση, ενώ ο Σταύρος αποφασίζει και κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Αγγελική.

Η πρωτοβουλία του Δημήτρη να οργανώσει ένα ταξίδι-έκπληξη στη Λίμνη Δόξα για τον ίδιο και την Άννα, βρίσκει την κοπέλα εντελώς απροετοίμαστη. Η δικηγόρος κρύβει από τον άντρα της τις τελευταίες πληροφορίες που έχει μάθει σχετικά με τη δολοφονία του Άκη, καλύπτοντας την ανιψιό της, τη Λίνα. Έτσι, για αυτόν τον λόγο αισθάνεται φρικτές ενοχές. Η Άννα φοβάται για το πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν μάθει το μεγάλο μυστικό που κρύβει και ποιες πρόκειται να είναι οι επόμενες κινήσεις του όταν κάποια στιγμή βγει στο φως όλη η αλήθεια. Εν τω μεταξύ, όσο το ερωτευμένο ανδρόγυνο λείπει από την Αθήνα, ο Ανδρέας βρίσκεται στα ίχνη του Χατζή και συγκεκριμένα προσπαθεί να ανακαλύψει την ανάμειξη του δαιμόνιου δικηγόρου στη δολοφονία του Άκη.

Συγχρόνως, η Άννα και ο Δημήτρης ζουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και προσπαθούν να πάρουν απόσταση από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Όμως, για άλλη μία φορά, το ευχάριστο κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι ανατρέπεται, καθώς ο εισαγγελέας λαμβάνει ένα ντοκουμέντο-φωτιά στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είναι ικανό να διαλύσει τα πάντα.

Ο Σταύρος κάνει ξανά πρόταση γάμου στην Αγγελική

Ένας άγνωστος αποστολέας στέλνει στον εισαγγελέα Μαρκέτο ένα μέιλ, το οποίο διαθέτει ένα βίντεο από το βράδυ της δολοφονίας του Άκη και ανατρέπει ριζικά όλα τα δεδομένα που είχαν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι Αρχές για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο Δημήτρης, χωρίς να πει λέξη στην Άννα, προωθεί αμέσως το ντοκουμέντο, που ενοχοποιεί τη Λίνα, στον Ανδρέα και τον Σταύρο, οι οποίοι αναλαμβάνουν να διερευνήσουν μυστικά την υπόθεση ξανά. Από την άλλη πλευρά, ο Θοδωρής, έχοντας τη βοήθεια μπράβων, βρίσκει και αρπάζει τον Μίλτο, τον υπάλληλο του Αλέκου. Στη συνέχεια, τον κρατάει όμηρο, ώσπου εκείνος να του αποκαλύψει ποιος άλλος γνωρίζει την αλήθεια για τη δολοφονία.

Όμως αυτό που ανακαλύπτει ο Θοδωρής στην εν λόγω συνάντηση τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς ο Μίλτος έχει στα χέρια του ένα στοιχείο το οποίο είναι ικανό να ανατρέψει τα πάντα. Από την άλλη, ο Σταύρος τολμά ξανά να προχωρήσει τη σχέση του με την Αγγελική στο επόμενο στάδιο και της κάνει για δεύτερη φορά πρόταση γάμου, την οποία εκείνη τελικά αποδέχεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό