Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια 4 ζώδια θα αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ποια 4 ζώδια θα αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 15/09 και  στις 21° 58’ της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης), που έχουν γενέθλια αρχές του γ’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 21 με 22 μοίρες.

Η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι κυρίαρχη, καθώς θα ωθήσει αρκετά ζώδια να αλλάξουν τακτική και προσέγγιση, να αναθεωρήσουν σχέδια και νοοτροπία, να ξεφύγουν από την πεπατημένη, ενδεχομένως και να τελειώσουν καταστάσεις που δεν τα εξυπηρετούν πια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και με τον Ουρανό στον Ταύρο σύμμαχό σου, οι συνθήκες που διαμορφώνονται ευνοούν στο να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, είτε σε προσωπικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.Ενδεχομένως και ένα ταξίδι να σου αλλάξει τα μυαλά και να σε κάνει να δεις τελείως αλλιώς τα πράγματα ή ένα άτομο, με το οποίο θα ανοίξεις επαφή και είναι μακριά σου, που θα σε κινητοποιήσει να κυνηγήσεις ιδέες και όνειρα. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις ότι η ζωή σου χρειάζεται “επανασχεδιασμό” και όσο πιο πολύ είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς με καινούργια πρόσωπα και πράγματα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, μια πρόταση, ακόμα και επαγγελματική ίσως είναι αυτή που θα σε βάλει σε ένα νέο μονοπάτι.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν και να αντεπεξέλθεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τον συγγενικό σου κύκλο και τον περίγυρό σου, όσο και τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Το κύριο ζητούμενο είναι κατανοήσεις ότι αν δεν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που αντιδράς ή λειτουργείς, δε θα αλλάξει και η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οφείλεις να είσαι πιο πρακτικός και να κρίνεις με βάση τα πρόσωπα και τα γεγονότα που αντιμετωπίζεις κι όχι συναισθηματικός γιατί ούτε σωστή εκτίμηση κάνεις, ούτε ορθές αποφάσεις παίρνεις. Κάποια αιφνίδια εξέλιξη είναι πολύ πιθανή στους συγκεκριμένους τομείς που θα σε αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει μια πόρτα οριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η οικογένεια και το σπίτι σου θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, αυτή την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, όπου επιβάλλεται σχεδόν να τελειώσεις με εκκρεμή ζητήματα, είτε αυτά είναι ανάμεσα σε σένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στη διευθέτηση κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων είτε στην αναδιαμόρφωση του χώρου σου. Δεν αποκλείονται απρογραμμάτιστες τεχνικές εργασίες, αλλά και ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή ενός είδους που θα χρειαστεί αντικατάσταση. Από την άλλη, οι σχέσεις σου με ένα άτομο της οικογένειας μπορεί να διακοπούν ή να προκύψει ένα θέμα που το αφορά, που θα σε στενοχωρήσει. Σε ψυχολογικό επίπεδο, πάντως, θα έχεις μια περίεργη αναστάτωση που δε θα σε αφήνει να ηρεμήσεις και να σκεφτείς λογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου φέρνει ανακατατάξεις και καινούργιες αλλαγές που αφορούν στα επαγγελματικά σου, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς σύντομα, χωρίς γκρίνια και εντάσεις και να αντεπεξέλθεις πλήρως στα καθήκοντά σου ή, αν θεωρείς ότι σε αδικούν ή σου στερούν τη δυνατότητα να φτάσεις εκεί που θέλεις, να αποχωρήσεις. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με ανωτέρους και συναδέλφους θα περάσει κρίση, ενδεχομένως να έρθουν και στην επιφάνεια διάφορα που αφορούν σε παλιότερα ζητήματα ή συμπεριφορές που θα σκάσουν ξαφνικά, εκπλήσσοντάς σε δυσάσεστα, όμως είναι και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν όλα. Αν σου γίνει μια πρόταση ή να αναλάβεις ένα διαφορετικό πόστο, σκέψου καλά, πριν συμφωνήσεις κι αν μπορείς να ανταποκριθείς στην πρόκληση, είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγω ανεπάρκειας γνώσεων. Ένα θέμα υγείας μπορεί επίσης να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμά σου.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό