Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στη Λάρισα, στο συνέδριο “Major Cities of Europe”

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στη Λάρισα, στο συνέδριο “Major Cities of Europe”

Η ανάρτησή του στο Facebook:

Με μεγάλη χαρά συμμετέχω στο συνέδριο Major Cities of Europe που λαμβάνει χώρα στη Λάρισα κι επιχειρεί ν’ αναδείξει καινοτόμες λύσεις που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους δημότες και θα δρομολογήσουν την ανάπτυξη των πόλεων.

Ο Δήμος Κομοτηνής, τον περασμένο Οκτώβρη, επέλεξε να λάβει μέρος στην έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0. που διεξήχθη σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, γιατί χτίζει σταδιακά την ψηφιακή στρατηγική του, ανάλογα με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και τους ίδιους πόρους που μπορεί να διαθέσει.

Οι δράσεις και τα σχέδιά μας εστιάζονται μεταξύ άλλων στην ειδική εφαρμογή που δημιουργήσαμε για κινητά τηλέφωνα και παρέχει τη δυνατότητα στους πολίτες να καταθέσουν τα αιτήματά τους και να ενημερώνονται για την πορεία τους, ταυτόχρονα να πληροφορούνται τις ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στην Κομοτηνή, όπως και να ενημερώνονται για έκτακτα συμβάντα.

Ο συνεχής διάλογος με συναδέλφους και ειδικούς αποτελεί κομμάτι της διαδικασίας ωρίμανσης της ψηφιακής στρατηγικής μας ώστε, ενόψει και της νέας προγραμματικής περιόδου, να επιλέξουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους δημότες μας.

Ο ψηφιακός μετασχηματικός, η καινοτομία, η προσαρμογή στο νέο περιβάλλον, οικονομικά, ψηφιακά, κλιματικά αποτελούν τις νέες προκλήσεις για την αυτοδιοίκηση και σ’ αυτό το προσκλητήριο ο Δήμος Κομοτηνής δηλώνει ότι θα είναι παρών”.

Πηγή: Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό