Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγριος καβγάς Αμαλίας με Μιράντα – Ο Ντίνος φέρνει το τέλος στη σχέση τους!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγριος καβγάς Αμαλίας με Μιράντα – Ο Ντίνος φέρνει το τέλος στη σχέση τους!

Η Αμαλία ξεπερνάει κάποια όρια στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αρχίζει να παρενοχλεί τον Ντίνο και να βρίσκεται συνέχεια δίπλα του, θυμίζοντάς του ότι τον αγαπάει αλλά ο Ντίνος για μια ακόμα φορά της ξεκαθαρίζει ότι η Μιράντα είναι η γυναίκα της ζωής του και καλά θα κάνει να μην τον πλησιάζει.

Κι εκείνη αποφασίζει να φύγει από το γραφείο λέγοντάς του ότι εκείνη θα πάει στο γραφείο του Μάρκου.

Ολη αυτή η συμπεριφορά της Αμαλίας, βάζει σε ανησυχία τη Μιράντα κι εκείνη έρχεται σε σύγκρουση με τον Ντίνο. Του λέει ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει σκοπό να τους αφήσει ήσυχους και μόνος της στόχος είναι να τους χωρίσει!

Την ίδια ώρα, η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Και όντως την επόμενη μέρα ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Του λέει ότι το διαζύγιο έχει βγει.

Η Λιζέτα το είχε υπογράψει αλλά το έκρυψε! Τότε ο Ντίνος ακούει το νέο ανακουφισμένος και αγκαλιάζει τη Μιράντα! Της λέει ότι επιτέλους θα παντρευτούν ενώ μόλις το ακούν ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Συγχρόνως η Μιράντα με την Αμαλία έρχονται σε ρήξη. Της λέει ότι ο Ντίνος της τα λέει όλα και γνωρίζει και η ίδια ότι τον ενοχλεί. Ενώ αναρωτιέται γιατί δεν τους αφήνει να φτιάξουν τη ζωή τους σε αυστηρό τόνο και η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση! Αναρωτιέται γιατί της μιλάει έτσι και της λέει να προσέχει γιατί προφανώς ξεχνάει τη θέση της μέσα στο κατάστημα!

Λίγο αργότερα η Μιράντα λέει στον Ντίνο ότι δεν πρόκειται να την ανεχτεί άλλο και ας την απολύσει!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό