Επιτυχία για τον ΠΟΑΚ και την Κομοτηνή το πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 – ΑΚ 12  αντισφαίρισης (φώτος – βίντεο)

Επιτυχία για τον ΠΟΑΚ και την Κομοτηνή το πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2 – ΑΚ 12 αντισφαίρισης (φώτος – βίντεο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικοί αγώνες τένις Ε2 ΑΚ 12 που έγιναν στην Κομοτηνή 10-14 Μαρτίου και είχαν ενδιαφέρον αγωνιστικό και υψηλό αθλητικό επίπεδο με συμμετοχές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η Κομοτηνή «φιλοξένησε» 70 περίπου οικογένειες με αθλητές, προπονητές και συγγενείς – φίλους που ακολούθησαν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για να τους συμπαρασταθούν.

Νικητής στα μονά ο Α. Θωμόπουλος της Νίκης Πατρών που κέρδισε τον Κ. Θεοδοσιάδη του ΟΑ Λιτοχώρου. Στα διπλά οι Κ. Θεοδοσιάδης (ΟΑ Λιτοχώρου) και ο Ν. Αγγλόπουλος (ΟΑ Νίκαια Λάρισας) επικράτησαν των Κ. Γάτση (ΟΑ Αθηνών) και Χ. Τσίτσια (ΑΣ Αντισφαίριση και Ζωή).

Νικήτρια στα μονά των κοριτσιών η Μ. Βιανιτάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ που υπερίσχυσε της Χ.Νικολή του ΑΣ Αστερας Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό των διπλών πήραν το χρυσό οι Βιανιτάκη και η Νικολή, αφού οι αντίπαλες Μεντζέλου του ΑΣΑ Πανοράματος Πυλαίας με την Κομοτηναία Μ. Γανίτη αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού και έμειναν στη δεύτερη θέση.

Η Γανίτη έφτασε και στα ημιτελικά του μονού, χάνοντας στις λεπτομέρειες του 3ου σετ από τη Νικολή μετά από 2,5 ώρες αγώνα, χάνοντας επίσης την ευκαιρία να παίξει σε ακόμα έναν τελικό.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στους αγώνες μετείχαν οι αθλητές του Πανθρακικού ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής Α12 Σταύρος Γαβαλάς (στην 16άδα), Κ12 Νικολλέτα Περγέλη (8άδα), Ιντίλ Ιλιάζ (16άδα) και Μελίνα Γανίτη (4άδα) και φιναλίστι στα διπλά.

Ο διευθυντής των αγώνων Δημήτρης Δαδινίδης έμεινε ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγών και την εξέλιξή τους και φυσικά από την απόλυτη επιτυχή ολοκλήρωσή τους. Ο πρόεδρος του ΠΟΑΚ Χρήστος Βαφειάδης από την μεριά του συνεχάρη όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και κάλεσε τους μικρούς μεγάλους αλλά και ακόμη μεγαλύτερους φίλους της αντισφαίρισης που θέλουν να μάθουν ή να παίζουν τένις να εγγραφούν στον σύλλογο ή να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες του καθημερινά απογεύματα στο Πανθρακικό Στάδιο (ΟΑΕΔ).

Επίσης η αθλήτρια του ΠΟΑΚ Μαριλένα Μαυρομάτη αγωνίστηκε στο Ε2 Κ14 που έγινε στην Αλεξανδρούπολη (16άδα) και ο Δημήτρης Πουρνάρας Ε2 Α14 στις Σέρρες (16άδα).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό