Ο παράδεισος των κυριών: Χαμός – Η Λιζέτα παίρνει την Ειρηνούλα στην Αμερική

Ο παράδεισος των κυριών: Χαμός – Η Λιζέτα παίρνει την Ειρηνούλα στην Αμερική

Ο Παράδεισος των κυριών φέρνει τη μία ανατροπή μετά την άλλη όπως σας έχουμε εξασφαλίσει στα δικά μας «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» με τα οποία σας ενημερώνουμε για όλα όσα θα γίνουν στη συνέχεια.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει αν σαρώνει την τηλεθέαση παρά την καθημερινή προβολή της την ώρα που ο Χρηστίδης βάζει υποψίες στην Αμαλία για τον πατέρα της.

Η αγωνία μάλιστα τώρα κορυφώνεται όσον αφορά την μικρή Ειρηνούλα και το μέλλον της. Θα καταφέρει ο Ντίνος να την υιοθετήσει ή θα την πάρει η Λιζέτα στην Αμερική;

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Λιζέτα και Ντίνος σε σύγκρουση

Μια μεγάλη απογοήτευση περιμένει τον Μάρκο η οποία τον ρίχνει πολύ ψυχολογικά και τον ταράζει την ώρα που η Όλγα με τον Πάρη καταφέρνουν να στριμώξουν τον Αποστόλη για το θέμα του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο «Παράδεισος». Η αλήθεια είναι κοντά στο να βγει στην επιφάνεια.

Ο Πασχάλης και η οικογένεια έχουν σοβαρό οικονομικό θέμα και πλέον δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βικτώρα θα βρεθεί  εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση ψάχνοντας τρόπο να γλιτώσει.

Η σύγκρουση του Ντίνου με τη Λιζέτα για την μικρή Ειρηνούλα συνεχίζεται. Η Λιζέτα θα δούμε να κάνει τα πάντα για να καταφέρει να φύγει με την μικρή για την Αμερική ενώ έχει και την υποστήριξη ατόμων που δε θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ.

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» αλλά και όλων των αγαπημένων σας σειρών επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό