Σασμός: Ο Λευτέρης πετά τον πατριό της Νάντιας έξω απο το μαγαζί

Σασμός: Ο Λευτέρης πετά τον πατριό της Νάντιας έξω απο το μαγαζί

Ο Σασμός κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και στα επόμενα επεισόδια με τις εξελίξεις που έρχονται. Η σειρά του Alpha συνεχίζει ακάθεκτη την κυριαρχία της στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η αγωνία κορυφώνεται τόσο για τον Αντώνη όσο και για το μέλλον του Μαθιού καθώς το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή είναι άφαντο. Σύντομα θα δούμε μάλιστα τον Μανώλη να παίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις απειλές που έχει δεχτεί και να εκβιάζει ο ίδιος τον Μαθιό με το όπλο της δολοφονίας.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Λευτέρης τα βάζει με τον Γιώργη

Η Θοδώρα ζητάει από την Έλενα τον λόγο για την κολόνια του Λευτέρη. Η σύγκρουσή τους όμως θα έχει μία διαφορετική εξέλιξη από αυτό που περίμενε καθώς η Έλενα της αποκαλύπτει κάτι που την σοκάρει.

Ο Μανόλης τα βάζει στα ίσια με τον Φαρμάκη όμως ο αδίστακτος Ευθύμης κρύβει έναν άσο στο μανίκι του που μπορεί να τον καλύψει. Την ίδια ώρα θα κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση στον Τόλη.

Ο Γιώργης έρχεται στο μπαρ για να βρει την Νάντια. Ο Λευτέρης όμως βρίσκεται εκεί και προστατεύει την κοπέλα πετώντας κακήν κακώς τον πατριό της από το μπαρ. Εκείνος όμως έχει προλάβει να στείλει τις απειλές του στην κοπέλα.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμός αλλά και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό