Ο παράδεισος των κύριων: Χαμός – Η Βικτώρια εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση

Ο παράδεισος των κύριων: Χαμός – Η Βικτώρια εγκλωβισμένη στο σπίτι του Ζήση

Ακόμη πιο συγκλονιστικός αναμένεται να γίνει ο Παράδεισος των κυριών στη συνέχειά του την ώρα που η σειρά του Alpha συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση.

Ο κακός χαμός θα επικρατήσει με την Όλγα και τον Αποστόλη καθώς η Ντέπυ καταθέτει ότι ο Αποστόλης είναι μαζί της. Όλα αυτά όμως θα έχουν άσχημο τέλος για την Ντέπυ η οποία σύντομα θα «τελειώσει» από τη σειρά.

Ο παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Η μία σύγκρουση μετά την άλλη

Η διαμάχη μεταξύ του Ντίνου και της Λιζέτας για τη μικρή Ειρηνούλα συνεχίζεται  με τους δυο τους να θέλουν να πάρουν τη μικρή μαζί τους. Η Λιζέτα θα προσπαθήσει να πείσει τον πρώην άντρα της να την αφήσει να φύγει για Αμερική μαζί με τη μικρή. Μάλιστα τη στηρίζουν σε αυτή την επιλογή και άτομα τα οποία δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ο Μάρκος απογοητεύεται από κάτι και περνάει μεγάλη ταραχή από αυτό ενώ η Όλγα μαζί με τον Πάρη πιέζουν ακόμη περισσότερο τον Αποστόλη να απποκαλύψει την αλήθεια για το κτίριο που στεγάζετια ο Παράδεισος.

Ο Πασχάλης και η οικογένειά του δε μπορούν να ανταπεξέλθουν άλλο οικονομικά με την απελπισία να τους πνίγει. Η Βικτώρια θα βρεθεί εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι του Ζήση με αυτόν εκεί και τώρα θα πρέπει να βρει έναν νέο πανούργο τρόπο για να τη γλιτώσει.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό