Μετά τη σύλληψή του ο Άκης στη σειρά Παγιδευμένοι τηλεφωνεί στον Αλέκο προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή του, δίνοντάς του σε αντάλλαγμα μια συ-νταρακτική είδηση.

Όντως εκείνος πηγαίνει με τον Μάρκο και ακούει τον Ακη να του λέει πως ο Κοσμάς είχε απειλήσει τον Θοδωρή και πως όταν πήγε να τον σκοτώσει, ο νεαρός του ξέφυγε. «Τον κυνήγησε και τον έπιασε. Τότε τον πήγε σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο για να τον σκοτώσει. Όμως έγινε το ανάποδο. Ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά». Μάλιστα ο Ακης τού αποκαλύπτει πως ο διοικητής της αστυνομίας, ο Σπύρος, κάλυψε το έγκλημα του γιου του. Στη συνέχεια του αναφέρει πως, sύμφωνα με τις οδηγίες του Αγγελου, μαζί με έναν φίλο του πήρε το πτώμα και το έθαψε στο δάσος. Ο Αλέκος, που δεν κρύβει τη χαρά του, πηγαίνει και βρίσκει τον φίλο του Άκη. Τον απειλεί και τον αναγκάζει να πάνε μαζί το βράδυ να βρουν το πτώμα, και πράγματι το ανακαλύπτουν. «Τι θα κάνουμε τώρα, Δεν πρέπει να αναμειχθούμε. Είναι πολυσύχναστο μέρος», του επισημαίνει ο Μάρκος. «Άφησε το εκεί. Θα το αναφέρουν οι πολίτες», του απαντάει ο Αλέκοs.

Το επόμενο πρωινό ένα ζευγάρι πηγαίνει με τον σκύλο του βόλτα. Το ζώο αρχίζει να τρέχει και βρίσκεται στο σημείο που είναι το πτώμα του Κοσμά. Ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία. Ο Σπύρος στο άκουσμα αυτό καταλαβαίνει από ένστικτο ότι ανήκει στον πατέρα τη Άννας. Τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. «Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που το κάνω, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σου», του λέει. Στο μεταξύ ο Δημήτρης πηγαίνει ως εισαγγελέας στο σημείο του εγκλήματος. Είναι μαζί του και ο Σπύρος. «Γιατί νιώθω τόσο χάλια;», λέει του πατέρα του. Όταν βλέπει τη σωρό και τα ρούχα του θύματοs, μια υποψία του σχηματίζεται. Ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της γυναίκας του.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1