Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο σπίτι του Μάρκου

Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο σπίτι του Μάρκου

Ο Παράδεισος των κυριών αποτελεί το νέο δυνατό «χαρτί» του Alpha σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, με τις εξελίξεις που έρχονται να συγκλονίζουν!

Όπως διαβάσατε στο Sportime η Αμαλία γυρίζει σελίδα στη ζωή της, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο θα βρεθούν Άγης και Μάρκος, οι οποίοι πιάνονται στα χέρια!

Η Αμαλία προσφέρει βοήθεια στον Ντίνο αλλά εκείνος δεν τη δέχεται. Η Μιράντα βοηθάει τη Ματούλα βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά.

Στο σπίτι του Μάρκου ξεσπά καυγάς με τον Άγη, κάτι που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την Γεωργία, την κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του Άγη και τον έχει κάνει να πεισμώσει, για να την κατακτήσει.

Παράλληλα, ενώ η εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό