Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του – Η εξαφάνιση που αλλάζει τα πάντα!

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του – Η εξαφάνιση που αλλάζει τα πάντα!

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Όπως διαβάσατε στο Sportime τα τελευταία λόγια του Κώστα προκαλούν πανικό, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο θα βρεθεί μεταξύ άλλων ο Αστέρης.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή για μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Η Αργυρώ θα περάσει άλλη μια μεγάλη μπόρα στη ζωή της, καθώς ο γιός της ο Πέτρος αρρωσταίνει και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Χρειάζεται επειγόντως να βρεθεί συμβατός δότης και ο μόνος κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Αστέρης. Έτσι, αποφασίζει να του μιλήσει και να του πει όλη την αλήθεια.

Μάλιστα, η μεταξύ τους σκηνή αναμένεται συγκλονιστική, με τον Αστέρη να λυγίζει με τα όσα ακούει από το στόμα της αγαπημένης του και φυσικά να σπεύδει να σώσει το γιό του.

Από ‘κει και πέρα, άλλο ένα όνομα προστίθεται στη… λίστα εκείνων που γνωρίζουν τον «πραγματικό» δολοφόνο του Στεφανή. Ο Μανόλης το αποκαλύπτει στον παπά- Μιχάλη, ο οποίος δυσκολεύεται να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο μυστικό.

Μάλιστα, αποτέλεσμα αυτού είναι η υγεία του να κλονιστεί, με τον ίδιο να φεύγει από το χωριό προς άγνωστη κατεύθυνση, λίγο πριν ευλογήσει το γαμό του Μαθιού με τη Βασιλική!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό