Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία μαζί με τον Σίμο – Τέλος στα όνειρα της Μιράντας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία μαζί με τον Σίμο – Τέλος στα όνειρα της Μιράντας

Το ενδιαφέρον του Σίμου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, κάνει την  Αμαλία να ξανασκεφτεί τη ζωή  της, κι έτσι, θέλοντας να κάνει  ένα βήμα μπροστά, αποφασίζει να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία. Ο Σίμος, που πετάει από τη χαρά του, τη διεκδικεί ακόμα πιο επίμονα και την πείθει να αφήσει για λίγο στην άκρη τις έγνοιες της και να βγουν. Ταυτόχρονα, η Μιράντα και ο Ντίνος μαθαίνουν ότι ο νεκρός από τον εμπρησμό δεν είναι ο Αποστόλης αλλά ο δικηγόρος Ντούβλης.

Μιας και τα δεδομένα αλλάζουν ξεκινά ένας «υπόγειος» αγώνας για το ποιος δικαιούται σύμφωνα με το νόμο, την περιουσία της Όλγας. Η Μάγια όντως, προτείνει στην Πολυξένη να πιάσει δουλειά στο «Μπραζίλ» και η κοπέλα το σκέφτεται χωρίς να ξέρει ότι προσεγγίζει επικίνδυνα νερά!

Ωστόσο, σύμφωνα με το Τηλέραμα, δε θα αργήσει να πει το ναι!

Εντωμεταξύ, παρά τις αντιρρήσεις της Πιπίτσας, η ‘Ολγα προσπαθεί να σώσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να κρατήσει τον γιο της στην Ελλάδα. Εκείνος, αν και δείχνει αποφασισμένος να φύγει για την Αυστρία, τελικά δεν ανεβαίνει στο αεροπλάνο. Αντιθέτως, επιστρέφει στο σπίτι του, όπου βρίσκει τη Γεωργία. Σε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή, ομολογούν ο ένας στον άλλον τον έρωτά τους και αποφασίζουν ότι θα ζήσουν μαζί …

Δεν θα αργήσουν μάλιστα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Βικτόρια χειραγωγεί τη Νικολέτα και καταφέρνει το σχέδιό της… Το όνειρο της Μιράντας όμως να συναντήσει την «κόρη» της δεν πηγαίνει όπως το περίμενε, καθώς η κοπέλα τής λέει διαφορετικά πράγματα από όσα εκείνη περιμένει. Για ακόμα μια φορά ο Ντίνος θα σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του και θα την παρηγορήσει για το χαμένο όνειρο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό