Παγιδευμένοι: Μάχη με το χρόνο για τον Δημήτρη – Προσπαθεί να σώσει την Άννα!

Παγιδευμένοι: Μάχη με το χρόνο για τον Δημήτρη – Προσπαθεί να σώσει την Άννα!

Η ζωή της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων κινδυνεύει στη σειρά Παγιδευμένοι, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και η οικογένεια της Άννας έχουν καταρρεύσει ψυχολογικά από το νέο κακό που τους έχει βρει.

Η αγωνία και η απόγνωση οδηγούν συνεχώς τον Δημήτρη σε εντάσεις και τσακωμούς με τους γύρω του. Ο συνήθως ήρεμος και ψυχρός εισαγγελέας, που δρα πάντα με τη λογική, είναι τώρα πιεσμένος και αγχωμένος και πολλές φoρές ξεσπά άδικα... Η ‘Αννα, απο τη μεριά της, μπορεί να ειναι παρορμητική, ομως τώρα προσπαθεί να γίνει η «φωνή της λογικής» ανάμεσα στους εξαθλιωμένους και τρομαγμένους αιχμαλώτους, ώστε να μη γίνουν και αυτοί τα επόμενα «θύματα του πηγαδιού».

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων στο Εγκληματολογικό φέρνουν την ομάδα πιο κοντά στην εύρεση του δράστη. ‘Ομως μια απόπειρα αυτοκτονίας, μια καταδίωξη και μια νέα είσοδος στο υπόγειο θα ανατρέψουν τις ισορροπίες.

Ο Δημήτρης με τον Σταύρο και τον Ανδρέα είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου, καθώς οι εξελίξεις στην προσπάθεια εύρεσης της Άννας είναι καταιγιστικές σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Μετά από πολλές έρευνες και συνδυασμούς στοιχείων ο Δημήτρης και η ομάδα του ανακαλύπτουν το όνομα του βασικού υπόπτου. Δεν έχουν όμως τις αποδείξεις για να τον «δέσουν»… ‘Οσο η έρευνα προχωρά, στο υπόγειο πυροδοτούνται εντάσεις, καθώς ένας από τους αιχμαλώτους βρίσκεται νεκρός…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό