Ο παράδεισος των κύριων: Η Γεωργία μετανιώνει τη σχέση της με τον Άγη – Ο Μπουραντάς παρακολουθεί την κόρη του

Ο παράδεισος των κύριων: Η Γεωργία μετανιώνει τη σχέση της με τον Άγη – Ο Μπουραντάς παρακολουθεί την κόρη του

Ο Παράδεισος των κυριών είναι η νέα επιτυχία του Alpha στον κόσμο της μυθοπλασίας με τη σειρά να σημειώνει καθημερινά εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση.

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια με όλους τους πρωταγωνιστές να τρέχουν για τα δικά τους θέματα.

Ο πατέρας της Αμαλίας την τσακώνει να το σκάει από το σπίτι και ζητάει εξηγήσεις ενώ ο Ντίνος την περιμένει για το ραντεβού τους. Οι δυο τους τελικά καταφέρνουν να συναντηθούν κάτω από μία πολύ ιδιαίτερη συνθήκη όμως.

Η ζωή του Πάρη φέρεται να είναι σε κίνδυνο για ακόμη μία φορά. Η Μιράντα έχει μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την κυρία Γιαννούλα που την βοηθάει να καταλάβει πολλά πράγματα καλύτερα.

Ο Χριστόφορος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Αμαλίας η οποία δείχνει ένα πρόσωπο το οποίο ποτέ της δεν έχει παρουσιάσει ξανά. Η Βικτώρια αναλαμβάνει να την χειριστεί αυτή.

Ο παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία ενδίδει στις πιέσεις αλλά το μετανιώνει

Η Γεωργία ενδίδει τελικά στο φλερτ του Άγη. Η θέση της είναι πολύ δύσκολη καθώς πλέον έχει καταλάβει το λάθος της. Όμως ξέρει ότι η ίδια προκάλεσε το πρόβλημα στον εαυτό της.

Αντιλαμβάνεται ότι δε θα έπρεπε ποτέ να ενδώσει στον Άγη και στο φλερτ του καθώς η φήμη του «γυναικά» που τον συνοδεύει είναι γνωστή. Δεν ήθελε ποτέ να χαλάσει την εικόνα της με το να βρίσκεται στο πλευρό του και σκέφτεται ότι έπρεπε να έχει ακούσει τον πατέρα της.

Την ίδια ώρα η Αμαλία προσπαθεί να βρει τρόπο να μπορέσει να συνεννοηθεί με τον πατέρα της. Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό