Η γη της ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στη Χάιδω – Φέρε πίσω τα λεφτά μου

Η γη της ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στη Χάιδω – Φέρε πίσω τα λεφτά μου

Η γη της ελιάς φέρνει νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια με τη σειρά του Mega να μη σταματάει να εκπλήσσει με τις ανατροπές της.

Έχοντας στο πλευρό της το φανατικό κοινό που δημιούργησε από πέρσι η Γη της ελιάς συνεχίζει να κυριαρχεί στην τηλεθέαση παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τη Μυρτάλη να συνεχίζει να φέρεται πολύ άσχημα στο ελαιοτριβείο. Όλοι προσπαθούν να τη συνετίσουν για το πως να φέρεται στους υπαλλήλους και τους συναδέλφους της όμως αυτή συνεχίζει την αυταρχική της συμπεριφορά και αγένεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μεγάλη σύγκρουση Δημοσθένη – Χάιδως

Η απάτη της Κατερίνας αποκαλύπτεται αναστατώνοντας τους πάντες. Όλοι όσοι κατάφερε να εξαπατήσει η κοπέλα βρίσκονται στο επίκεντρο με τον Δημοσθένη όμως να προχωράει τα πράγματα ένα βήμα πιο μακριά.

Ο αδίστακτος χαρακτήρας της σειράς βρίσκει τη Χάιδω και απαιτεί να του δώσει πίσω τα χρήματα από τον έρανο για την Κατερίνα.

Η Ασπασία δε γλιτώνει ούτε αυτή από την οργή του με τον Δημοσθένη να την κατηγορεί ότι τον παρέσυρε και εκτεθήκανε. Τα κανάλια δείχνουν ενδιαφέρον για την υπόθεση με τη Χάιδω, τον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα να δίνουν συνέντευξη στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό