Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής καταλαβαίνει πως ο Χρήστος έμαθε για την παράνομη σχέση με την γυναίκα του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής καταλαβαίνει πως ο Χρήστος έμαθε για την παράνομη σχέση με την γυναίκα του

Ακόμη πιο έντονες καταστάσεις θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», η οποία προβάλλεται από τον ALPHA και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ήδη διαβάσατε στο Sportime για τον άγριο τσακωμό του Γιώργου με τον Χρήστο, αλλά και τις ακατάλληλες σκηνές ανάμεσα σε Στρατή και Ζέτα.

Τώρα θα μάθετε και τη συνέχεια στην οποία ο Στρατής καταλαβαίνει πως ο Χρήστος έμαθε για την παράνομη σχέση με την γυναίκα του και του ορμά!

Στο μεταξύ η Νίτσα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Ζέτας για τον Στρατή και την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του. Εκείνη από την πλευρά της αισθάνεται την έλξη της για εκείνον με δυναμώνει.

Η Νίτσα προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντηση του με τον Χρήστο έχει αφήσει τον Στρατή μια πικρή γεύση και τη βεβαιότητα πως ξέρει για την παράνομη σχέση του με τη γυναίκα του Μαρίνα! Τι θα συμβεί; Θα το δείτε σύντομα στις οθόνες σας.

Μι αναπάντεχη εμφάνιση του αδελφού της Μαρίνας, Αλέξανδρου, όμως, θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Καθώς η νύχτα οδεύει στο φινάλε της, ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω από τον τάφο της Μαρίνας, ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό