Ο Παράδεισος των κύριων: Η Μιράντα φλερτάρει τον Ντίνο – Αυτός μαθαίνει για τον βιασμό της

Ο Παράδεισος των κύριων: Η Μιράντα φλερτάρει τον Ντίνο – Αυτός μαθαίνει για τον βιασμό της

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση και το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τον Πάρη που κάποιοι τον θέλουν νεκρό.

Πρωταγωνιστές των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να είναι η Μιράντα που φλερτάρει τον Ντίνο ενώ τα πάντα αποκαλύπτονται για τον βιασμό της κάτι που θα προκαλέσει τεράστιες ανατροπές.

Ο Παράδεισος των κύριων επόμενα επεισόδια: Η Μιράντα φλερτάρει τον Ντίνο – Αυτός μαθαίνει για τον βιασμό της

Πιο κοντά αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια η Μιράντα και ο Ντίνος Παπακώστας, με την πρώτη να φλερτάρει τον εργοδότη της και να του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα.

Από την άλλο, ο Ντίνος δεν βιώνει και τις καλύτερες μέρες της σχέσης του με την Αμαλία, κάτι που θα παίξει ξεχωριστό ρόλο στα επόμενα επεισόδια.

Την ίδια στιγμή, δέχεται μια επιστολή στο γραφείο του από κάποιον άγνωστο αποστολέα που μέσα του εξηγεί πως η Μιράντα έχει βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ έχει πέσει και θύμα βιασμού.

Από εκείνη την ημέρα, ο Ντίνος αλλάζει συμπεριφορά απέναντι της και προσπαθεί να την γνωρίσει καλύτερα, κάτι που θα τους φέρει μέρα με τη μέρα πιο κοντά.

Τέλος, δύσκολες ώρες θα βιώσει ο Πάρης που θα δεχθεί απειλές για την ίδια του τη ζωή.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό