Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης κρατά όμηρο τον Τίμο με την απειλή όπλου

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης κρατά όμηρο τον Τίμο με την απειλή όπλου

Στα άκρα φτάνουν οι εξελίξεις στη σειρά «Τρία Μίλια» η οποία προβάλλεται από το Star Channel και τα πάει αρκετά ικανοποιητικά στην τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε για τη Λίζα που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση στα «Τρία Μίλια» και πλέον σας έχει και τη συνέχεια και πλέον σας έχει και τη συνέχεια.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Ο Ευθύμης θα κάνει ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να μάθει περισσότερα πράγματα για τη Λίζα και ποια πραγματικά είναι. Τι θέλει από εκείνον και τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού.

Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Ευθύμης θα επιστρέψει στο νησί και θα γνωστοποιήσει στη Λίζα ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα της. Την ίδια στιγμή ο Τίμος αντιμετωπίζει τη γενική κατακραυγή και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά.

Κάποια στιγμή, όμως ο Πέτρος συναντάει τον πρώην δήμαρχο και τον πείθει οτι ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του σχετικά με όλα όσα τον κατηγορούν είναι ο Ευθύμης.

Εν συνεχεία οι δύο άντρες πηγαίνουν στο σπίτι του τελευταίου, αλλά ο Ευθύμης φαίνεται να έχει άλλα σχέδια για τον Τίμο. Έτσι τον κρατάει αλυσοδεμένο στην αποθήκη του, χωρίς ωστόσο εκείνος να καταλαβαίνει τον λόγο. Τότε ο Ευθύμης νιώθει ότι η υπομονή του εξαντλείται και υπό την απειλή του όπλου τον ρωτάει στα ίσα αν ήταν εκείνος που είχε δώσει την εντολή να σκοτώσουν την Ιβάνκα, ώστε να μη φέρει στην επιφάνεια ένα μεγάλο σκάνδαλο.

Την ίδια ώρα η οικογένειά του διαπιστώνει πως ο Τίμος λείπει πολλές ώρες και τον αναζητά, αλλά εκείνος δεν απαντά στο τηλέφωνο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό