Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Ντέπυ μαθαίνει για την εμφάνιση του δολοφόνου – Ο Ντίνος καταρρέει

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Ντέπυ μαθαίνει για την εμφάνιση του δολοφόνου – Ο Ντίνος καταρρέει

Τα πάντα είναι έτοιμα για την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» με τον Alpha να ποντάρει πολλά στο νέο του πρόγραμμα το οποίο θα προβάλλεται 1 ώρα πριν ξεκινήσει ο Σασμός.

Με τον Σασμό να κάνει επίσης πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, ο ενθουσιασμός για τους λάτρεις της τηλεόρασης και της μυθοπλασίας αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Όσον αφορά τον Παράδεισο των κυριών, το trailer που δημοσίευσε ο Alpha μας έχει ήδη βάλει στο κλίμα μεταφέροντας μας στην Αθήνα του 1963 με το ενδιαφέρον καστ και μία συναρπαστική πλοκή να αναμένεται να καθηλώσουν.

H Αμαλία και ο Πάρης συναντιούνται τυχαία μέσα στο νοσοκομείο κάτι το οποίο γεμίζει τον Πάρη δίψα για εκδίκηση.

Ταυτόχρονα, ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο όμως εκείνος του έχει μία άλλη ανακοίνωση με τη σειρά του. Μία σημαντική άφιξη από το χωριό θα ταράξει την καθημερινότητα τους.

Όσα είχε ακούσει η Ντέπυ για την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο ο οποίος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το πως πέθανε ο Αριστείδης. Η επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη να κλείσει γρήγορα την υπόθεση δε του αρέσει καθόλου και συγκρούεται συνεχώς μαζί του.

Ωστόσο, ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται για να ξαναδώσει ώθηση στον Ντίνο έστω και για λίγο, μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο.

Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική στον Άγη ή θα κάνει αυτό που της λέει η μητέρα της να τον τηλεφωνήσει;

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο της Βικτώριας ώστε να ηρεμήσει τον Αποστόλη;

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό