Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε πανικό Χριστόφορος και Βικτώρια – Πληροφορία που ανατρέπει τα πάντα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε πανικό Χριστόφορος και Βικτώρια – Πληροφορία που ανατρέπει τα πάντα

Συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση «Ο Παράδεισος των κυριών» στην ώρα προβολής του με τον Alpha να ετοιμάζεται να φτιάξει μία πολύ δυναμική τριάδα στην prime time με τη σημερινή πρεμιέρα του «Αυτή η νύχτα μένει».

H σειρά που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζεται με τις εξελίξεις να τρέχουν καθώς κάποιοι θέλουν τον Πάρη να πεθάνει. τον Αποστόλη να κάνει μία ανήθικη πρόταση στον Πάρη. Προσπαθεί να τον πείσει να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την ίδια ώρα η Όλγα καταφέρνει η Αμαλία να επισκεφτεί τον Πάρη στο νοσοκομείο. Εκεί θα μάθει κάτι το οποίο την σοκάρει. Η Μιράντα συνεχίζει να δέχεται εκβιασμούς από τον Θανάση με αποτέλεσμα να παίρνει μία σημαντική απόφαση για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Ντίνος συναντιέται με την Αμαλία και η συζήτησή τους θα φέρει μεγάλες αλλαγές οι οποίες ανατρέπουν τις ισορροπίες με αποτέλεσμα κάποιοι να ευνοούνται.

Ο Πάρης αντιμετωπίζει νέες δυσάρεστες καταστάσεις ενώ η Μιράντα δοκιμάζεται ακόμη μία φορά καθώς βιώνει νέες απογοητεύσεις. Η παρουσία του Θανάση στην Πάτρα φέρνει νέες εκπλήξεις.

Πώς επηρεάζει τις ζωές των υπολοίπων και ποια είναι η νέα πληροφορία που ταράζει τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια;

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Παράδεισου» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό