Ο Στ.  Μωραΐτης κι ο Χριστόδουλος Τοψίδης  εξήγγειλαν επιδότηση 4.000 ευρώ για εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε κάθε νοικοκυριό της ΠΑΜΘ!!!

Ο Στ. Μωραΐτης κι ο Χριστόδουλος Τοψίδης εξήγγειλαν επιδότηση 4.000 ευρώ για εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε κάθε νοικοκυριό της ΠΑΜΘ!!!

Ο Μωραΐτης Στυλιανός, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθηςμε το συνδυασμό του Χριστόδουλου Τοψίδη “Περιφερειακή Σύνθεση” προανήγγειλε επιδότηση 4000 ευρώ σε κάθε  νοικοκυριό της ΠΑΜΘ για εγκατάσταση φυσικού αερίου. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω, και να συγχαρώ, τον αρχηγό της παράταξής μας, κ ΧΡΙΣΤΌΔΟΥΛΟ ΤΟΨΙΔΗ, που “υιοθέτησε”, ενέταξε και ανακοίνωσε σήμερα στην Ομιλία του, στην Αλεξανδρουπολη, την πρόταση μου, να τεθεί στις πρώτες προτεραιότητες η σύνδεση, με φυσικό Αέριο. η Ξάνθη μας και ολόκληρη η περιφερεια.

Η σημερινή ανακοίνωση έχει ως στόχο να ανακουφίσει τα νοικοκυριά της Περιφέρειας ΑΜΘ από το δυσβάσταχτο κόστος της θέρμανσης!!!!.

Όπως όλοι ξέρουμε στους πέντε νομούς της Περιφέρεια ΑΜΘ, υλοποιείται αυτόν τον καιρό, το πρόγραμμα εγκατάστασης δικτύου Φυσικού Αερίου από την ΔΕΔΑ, ένα έργο που οραματίσθηκε και δρομολόγησε ο αείμνηστος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλύδης.

Έχουμε σχεδιάσει και ανακοινώνουμε το πρόγραμμα «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου που θα αφορά κατοικίες στην Περιφέρεια ΑΜΘ» θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021 – 2027 και θα επιδοτεί την μετατροπή του συστήματος θέρμανσης από πετρέλαιο σε Φυσικό Αέριο.

Το πρόγραμμα θα επιδοτεί το σύνολο της εγκατάστασης (μελέτη, γραμμή Φυσικού Αερίου, αντικατάσταση λέβητα, υδραυλικά εξαρτήματα κλπ) και θα ανέρχεται στις 4.000 € για τα νοικοκυριά και στις 11.500 € για τις πολυκατοικίες.

Ήδη ανάλογα προγράμματα εφαρμόζονται σε άλλες Περιφέρειες που δεν …..βρίσκονται στην τελευταία θέση της Ευρώπης…

(Αττική, Θεσσαλία ) και στην ΠΕ Φλώρινας.

Η Μοναδική επιτυχία της απερχόμενης διοίκησης, Μέτιου ήταν να φέρει την Ξάνθη και την περιφέρεια μας στην τελευταία θέση της Ευρώπης.

Η ανεπάρκεια της διοίκησης Μέτιου δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ΟΡΑΜΑ του Γιώργου του Παυλίδη .

Εδώ είμαστε εμείς και το θέτουμε ως πρώτη προτεραιότητα !!!!!!

Στέλιος Μωραϊτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη”

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό