Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει το φόνο της Μυρτούς στον πατέρα του

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει το φόνο της Μυρτούς στον πατέρα του

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Μπορεί την πρώτη μέρα προβολής της το νέο project του καναλιού να έκανε οριακά μονοψήφια νούμερα, ωστόσο από εκεί και πέρα σημειώνει μια σταδιακή άνοδο στην τηλεθέαση, κάνοντας τον ανταγωνισμό της prime time ακόμα μεγαλύτερο.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την αποφυλάκιση της Άννας με τους δικούς της όρους, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχεται η δολοφονία της Μυρτούς.

Ο Άγγελος συλλαμβάνεται ως ο νούμερο ένα ύποπτος πλέον για την δολοφονία, ενώ στο αστυνομικό τμήμα αρνείται να μιλήσει χωρίς δικηγόρο και έτσι ο Σταύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και του ζητάει να πάει εκεί για να τον εκπροσωπήσει.

Ο Αλέκος Χατζής καταφθάνει στο αστυνομικό τμήμα, εκπροσωπώντας, ως δικηγόρος, τον γιο του και καταθέτει όλα εκείνα τα πλαστά στοιχεία που έχει φτιάξει. Ότι δηλαδή ο Άγγελος νοσηλευόταν σε κλινική την ημέρα της δολοφονίας.

Η ημέρα της απολογίας για την προφυλάκιση φτάνει και τότε ο Άγγελος κάνει την μεγάλη ανατροπή, σοκάροντας τους πάντες: «Δεν σκότωσα εγώ την Μυρτώ. Ο πατέρας μου το έκανε, κάτι που μπορεί να σας επιβεβαιώσει και η μητέρα μου», λέει στον πρόεδρο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποφυλάκιση του, με τον Αλέκο Χατζή να μπαίνει πλέον στο στόχαστρο. Ο Αλέκος, όμως, ζητά από τον Σταύρο να αποκαλύψει ότι ήταν μαζί εκείνο το βράδυ, κάτι που εκείνος αρνείται.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό