Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος βοηθά τον Θοδωρή – Ο Σταύρος διατάζει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος βοηθά τον Θοδωρή – Ο Σταύρος διατάζει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια νέας τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1Παγιδευμένοι.

Μπορεί το νέο project του καναλιού σταδιακά να αποκτά το δικό του κοινό στην τηλεθέαση, ωστόσο το Μουντιάλ 2022 δημιουργεί αρκετές ανακατατάξεις, με αποτέλεσμα την… αναγκαστική διακοπή της σειράς.

Το σίγουρο πάντως είναι πως μέχρι τότε, η αγωνία θα κορυφωθεί, καθώς όπως διαβάσατε από το Sportimeο Θοδωρής δολοφονεί τον Κοσμά, σε μια εξέλιξη όμως που δεν θα είναι η μοναδική που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η απόφαση του Σπύρου να βοηθήσει τον Θοδωρή φέρνει πατέρα και γιο πιο κοντά από ποτέ. Η κράτηση του Άγγελου ανατρέπει τα σχέδια του Αλέκου, ο οποίος εξοργίζεται. Ο Δαμιανός απ’ την άλλη κάνει μία αποκάλυψη στον Σπύρο για τον Κοσμά που τον ξαφνιάζει.

Μία απρόσμενη επίσκεψη θα ταράξει τον Θοδωρή στο νοσοκομείο και θα βάλει την Ελένη σε υποψίες. Ο Σταύρος θα διατάξει έρευνα στο σπίτι του Αλέκου. Θα βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο;

Η Άννα και ο Δημήτρης ψάχνουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητα του Νίκου. Θα τα καταφέρουν; Ο Αλέκος έχει βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο για να καταστρέψει τα στοιχεία εναντίον του γιού του. Κι εκεί που όλα οδηγούν στον Άγγελο… η ομολογία του στον Ανακριτή θα ανατρέψει τα πάντα!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Οι Παγιδευμένοι» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό