Αυτή η νύχτα μένει: Παρακολουθούν τον Χρήστο ενώ ξεσπάει πάνω στον τάφο της Μαρίνας

Αυτή η νύχτα μένει: Παρακολουθούν τον Χρήστο ενώ ξεσπάει πάνω στον τάφο της Μαρίνας

Συναρπαστικά συνεχίζεται η νέα σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία μας μεταφέρει σε άλλες εποχές και σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα ραγίσει καρδιές.

Έχοντας πάει πολύ καλά στην τηλεθέαση την πρώτη εβδομάδα της προβολής της, η σειρά με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμπίκη θα προσπαθήσει να χτίσει το δικό της κοινό στη συνέχεια. Μία συνέχεια που αναμένεται συγκλονιστική καθώς θα εμβαθύνουμε στην ιστορία και θα αποκαλύπτονται νέα πράγματα για τους χαρακτήρες.

Στα επόμενα επεισόδια, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, η Νίτσα θα προσπαθήσει να κρατήσει τη Ζέτα μακριά από τον Στρατή. Όμως, αυτή δε θα είναι η μόνη εξέλιξη.

Στο νυχτερινό κέντρο η Νίτσα προσπαθεί να καταφέρει να βγάλει μόνη της το πρόγραμμα της ημέρας. Την ίδια ώρα επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη.

Ο Στρατής με τον Χρήστο συναντιούνται και ο Χρήστος φεύγει προβληματισμένος από τη συνάντηση. Πλέον όχι απλά υποψιάζεται ότι γνωρίζει για αυτόν και τη γυναίκα του αλλά είναι σχεδόν σίγουρος. Η εμφάνιση του Αλέξανδρου από το πουθενά όμως θα αποκαλύψει τα πάντα κρίνοντας το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Καθώς η νύχτα φτάνει στο τέλος της, ο Χρήστος θα ξεσπάσει για πρώτη φορά στον τάφο της Μαρίνας. Την ίδια ώρα όμως, κάποιος τον βλέπει και παρακολουθεί το άγριο σκηνικό με τρομαγμένα μάτια…

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια της «Νύχτας» αλλά και των υπόλοιπων σειρών βρίσκονται στο mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό