Σασμός: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Άσπας

Σασμός: Αυτός είναι ο φύλακας άγγελος της Άσπας

Με σπασμένα τα φρένα συνεχίζει ο Σασμός και τη φετινή χρονιά καθώς η σειρά του Alpha σπάει τα κοντέρ στα μηχανάκια της AGB για την τηλεθέαση.

Τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά είναι πολλά. Οι νέοι χαρακτήρες έχουν δώσει νέα ώθηση στη σειρά ενώ η αγωνία για το ζευγάρι Αστέρης – Αργυρώ και πότε θα είναι ξανά μαζί παραμένει στα ύψη. Την ίδια ώρα, το έταιρο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, ο Μαθιός με τη Βασιλική, θα περάσουν νέες δυσκολίες με τον γάμο όμως να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Τι θα δούμε όμως στα αμέσως επόμενα επεισόδια;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα βρίσκει τον «φύλακα άγγελο» της

Μία άγρια συμπλοκή στις φυλακές, η οποία μάλλον έχει ηθικό αυτουργό εκτός αυτών, βρίσκει τον Κώστα στο επίκεντρο και το όνομά του να γίνεται ξανά κεντρικό θέμα συζήτησης στο χωριό.

Ο Αστέρης είναι συγκλονισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και ψάχνει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Την ίδια ώρα η Βασιλική δε μπορεί άλλο να βλέπει τον Νικηφόρο να οδεύει σε επικίνδυνα μονοπάτια και απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Ο Παύλος συγκρούεται ξανά με την Καλλιόπη και το Μαθιό. Στο μεταξύ όμως η άφιξή του έχει δημιουργήσει μια άτυπη συμμαχία με την Άσπα η οποία στο πρόσωπο του θείου της βλέπει τον προστάτη που έψαχνε. Ο Παύλος είναι αυτός που δίνει την εντολή μέσα στις φυλακές για να σκοτώσουν τον Κώστα.

Ο έρωτας μεταξύ του Λευτέρη και της Θοδώρας όλο και φουντώνει. Όμως ο Αντώνης θα στήσει μια ενέδρα στον Λευτέρη που θα αποδειχθεί πολύ επικίνδυνη για τον νεαρό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό