Πάτρα: Αυτός είναι ο 49χρονος που πέθανε όταν τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

Πάτρα: Αυτός είναι ο 49χρονος που πέθανε όταν τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος του 49χρονου ζαχαροπλάστη, Θεόδωρου Ν. ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και τον έδιωξαν για να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου επειδή δεν… εφημέρευε. Ο άτυχος άνδρας πήγε με πόνο στην πλάτη, τού είπαν ότι «μάλλον έχει ψύξη» και τον προέτρεψαν να φύγει για το νοσοκομείο του Ρίου.

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί από το οικογενειακό περιβάλλον του 49χρονου, το οικείο τους πρόσωπο πήγε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο νοσοκομείο, παραπονούμενος για έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του συνεστήθη να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου εφημέρευε εκείνο το βράδυ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Όμως λίγη ώρα μετά ο 49χρονος εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο.

enikos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό