«Πέπλο μυστηρίου» για το θάνατο της 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου στην Κεραμωτή

«Πέπλο μυστηρίου» για το θάνατο της 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου στην Κεραμωτή

Δαιδαλώδες μυστήριο θυμίζει η υπόθεση θανάτου της 38χρονης Ρουμάνας φωτογράφου στην Ελλάδα.

Η ανάσυρση της σορού της, από θαλάσσια περιοχή στην Κεραμωτή Καβάλας, φέρνει στο προσκήνιο πτυχές της προσωπικής της ζωής, ύποπτα μηνύματα και ανεξήγητες κινήσεις, πριν από την τραγωδία.

Παρόλο που αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε πνιγμό, οι Αρχές έχουν αρχίσει να εξετάζουν και άλλα σενάρια όπως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας εστιάζουν στα τελευταία πρόσωπα και γεγονότα πριν από την εξαφάνιση.

Νέα τροπή στην υπόθεση, ανοίγοντας μέτωπα προβληματισμού, έδωσαν τα λόγια της αδερφής της φωτογράφου. Η ίδια δήλωσε ότι η Μιχαέλα έδειχνε ευτυχισμένη όταν έφυγε από τη Ρουμανία, μέχρι που ξαφνικά το κινητό της έκλεισε τελείως και τότε στους δικούς της ανθρώπους έφτασε ένα ύποπτο μήνυμα, το οποίο προϊδέαζε ότι θα επακολουθούσε κάποιου είδους εξαφάνιση αν και σε αυτό η 38χρονη διαβεβαίωνε ότι ήταν καλά στην υγεία της και πως θα επέστρεφε πίσω.

Το ENA Channel έκανε την δική του αυτοψία στην Κεραμωτή και ρώτησε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την κοπέλα πριν βρεθεί νεκρή στο Λιμάνι, ενώ μάλιστα τόνισαν ότι ήταν σε μία κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό