Περιφερειακή Σύνθεση : «..είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την διοίκηση της Περιφέρειας και τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής…»

Περιφερειακή Σύνθεση : «..είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την διοίκηση της Περιφέρειας και τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής…»

Η διαπίστωση του δημοκρατικού ελλείμματος και η υιοθέτηση απαράδεκτων ολοκληρωτικών αντιλήψεων και πρακτικών ακόμη και από μία διοίκηση σαν αυτή του Χρ. Μέτιου αποτελεί μία δυσάρεστη έκπληξη !

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 19/1 στις 2:52 μ.μ., οι εκπρόσωποι της παράταξής μας δέχθηκαν Email με την πρόσκληση συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, η οποία θα συνεδρίαζε σήμερα (Πέμπτη 20/1) στις 13:00. Ακολούθως την Πέμπτη (20/1) στις 12:21 εστάλη νέο Εmail το οποίο τροποποιούσε την πρόσκληση ως προς τον χρόνο της συνεδρίασης, η οποία θα άρχιζε στις 12:30 δηλαδή σε 9 λεπτά !!!

Όταν οι εκπρόσωποι της παράταξής μας έσπευσαν να συνδεθούν στην συνεδρίαση και ανταποκρίθηκαν σε 15 λεπτά από την  νέα ορισθείσα ώρα (περί της 12:45), εξαιτίας της απρόσμενης αλλαγής, διαπίστωσαν (μετά από τηλεφωνήματά τους) ότι η συνεδρίαση είχε ολοκληρωθεί !!!

Μετά από αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε την διοίκηση της Περιφέρειας και τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής για μία εξαιρετικά επικίνδυνη, πολιτικά ανέντιμη, φασίζουσα και αντιδημοκρατική πρακτική την οποία επέδειξαν, προκειμένου να αποκλείσουν από την συνεδρίαση οργάνων, μέλη που έχουν την δημοκρατική νομιμοποίηση και εκπροσωπούν την αντιπολίτευση. Οφείλουμε να τονίσουμε προς τον Περιφερειάρχη και την διοίκηση πως οφείλουν να επιληφθούν καθώς αντίστοιχες πρωτόγνωρες ενέργειες εκθέτουν και αυτούς και την Περιφέρεια και δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη της ΑΜΘ. Όπως επίσης και οι, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ληφθείσες «αποφάσεις» στερούνται τόσο του κύρους, όσο και της νομιμότητας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό