Ποια είναι η Κομοτηναία παίκτρια  που μπήκε στο “Fame Story”- Πώς μας συστήνεται- Οι   πρώτες γκρίνιες της στο παιχνίδι  (video)

Ποια είναι η Κομοτηναία παίκτρια που μπήκε στο “Fame Story”- Πώς μας συστήνεται- Οι πρώτες γκρίνιες της στο παιχνίδι (video)

H νέα παίκτρια του Fame Story Ελεάνα Αθανασίου είναι από την Κομοτηνή, ζει χρόνια στην πρωτεύουσα  και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό της μουσικές και φωνητικές  σπουδές.

Το 2017 είχε πάρει μέρος στο the Voice  όπου και είχε φτάσει μέχρι τα Knock Outs  με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου

Φέτος ανανεώνουμε τη γνωριμία μας μαζί της μέσα από το Fame Story , όπου και πάλι θα προσπαθήσει να κερδίσει το κοινό και τους κριτές με τη φωνή και την παρουσία της.

Η Ελεάνα, όπως αναφέρει σε βιντεάκι-γνωριμίας της με το κοινό του Fame Story στο instagram, εμπνεύστηκε  από παιδί, από τη Witney Houston, η οποία την έφερε πιο κοντά στην μουσική που αγαπά, και δεν είναι άλλη από  τη jazz soul που της έχει αδυναμία.

Στο ριάλιτυ μουσική πήγε, όπως σημειώνει η Eleann  Rielle, (έτσι τη φωνάζουν οι φίλοι της),  γιατί είναι ένας τρόπος για  να γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό, να μπορέσει να μπει στη δισκογραφία με δικά της τραγούδια και να την αγαπήσει ο κόσμος, να μπορέσει να ζήσει το όνειρό της και φυσικά ο στόχος της είναι η νίκη.

“Ο πρώτος άνθρωπος με το οποίο μοιράστηκα τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι ήταν ο μικρός αδελφός. Έχω  δύο αδέλφια που τ΄αγαπώ πολύ και με στηρίζουν πάντα, συζητάμε τα όνειρα και τις αγωνίες μου για το μέλλον και είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για μένα” σημειώνει η Ελεάνα.

Για τους φίλους της έχει να πει πως στην πλειψηφία τους  στήριξαν την απόφασή της, γνωρίζοντας τα θέλω της και τις δυνατότητές της  και ελπίζει να τους έχει μαζί της και στα live του παιχνιδιού.

Για τους διάσημους κριτές του παιχνιδιού λέει πως τους θαυμάζει όλους, γιατί ο καθένας τους είναι εξαιρετικός στο είδος του, θεωρεί πιο αυστηρό κριτή τον Αντώνη Ρέμο και εύχεται να έχει μια καλή πορεία έτσι ωστε να συνεργαστεί στο μέλλον μαζί τους.

Αυτό που θα της λείψει στις μέρες που θα είναι έγκλειστη στο σπίτι του Fame Story είναι το κινητό της, αφού ασχολείται μ’ αυτό -όπως σημειώνει- 24 ώρες το 24ωρο!!

Εμείς να της ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, να έχει μια καλή πορεία στο παιχνίδι, να μπορέσει να διακριθεί, ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες  και γιατί όχι, να φτάσει και στη νίκη!

Παρόλα αυτά, ξεκίνησαν και οι πρώτες γκρίνιες της Ελεάνας στο παιχνίδι. Τι συνέβη;

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό