“Η  Μάγισσα”: Ποιος είναι ο Ξανθιώτης ηθοποιός Γιλμάζ Χουσμέν που  μπήκε στην σειρά του ΑΝΤ1- Η συνεργασία με την Έλλη Τρίγγου

“Η Μάγισσα”: Ποιος είναι ο Ξανθιώτης ηθοποιός Γιλμάζ Χουσμέν που μπήκε στην σειρά του ΑΝΤ1- Η συνεργασία με την Έλλη Τρίγγου

Στην εκπομπή «I Love Σουκού» και στη Νάντια Ρηγάτου μίλησε ο Γιλμάζ Χουσμέν, ο οποίος ενσαρκώνει τον Φρίξο, τον καλό φίλο της Θεοφανούς, στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα».

Ο νεαρός ηθοποιός Γιλμάζ Χουσμέν από την Ξάνθη  που μπήκε πρώτος στο Εθνικό Θέατρο και έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος απόφοιτός του, παίζει φέτος στην πολυσυζητημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” στο πλευρό της Έλλης Τρίγγου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και  μετακόμισε σε μικρή ηλικία  στην πολυπολιτισμική Ξάνθη όπου και μεγάλωσε. Πέρασε πρώτος στις εξετάσεις του ΕΘνικού  κι έγινε ο πρώτος μουσουλμάνος απόφοιτός του και  μετά το βάπτισμα του πυρός στο «Εθνικό Ντεφιλέ» του Φεστιβάλ Αθηνών, έπαιξε  στο «Συμφορά από το πολύ μυαλό».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο Lifo ανέφερε: “Η οικογένειά μου με στήριξε,  μητέρα μου με στηρίζει πολύ και τώρα. Σκέφτομαι πως παρόλο που είχαμε περιορισμένη πρόσβαση στο θέατρο, ως παιδιά επαρχίας,  βλέπαμε πολλή τηλεόραση. Εγώ ανήκω στη γενιά που μεγάλωσε με τις «Σαββατογεννημένες» και το «Πάρα Πέντε» και μέσα από αυτές τις σειρές έπαιρνες μια ιδέα της δουλειάς. Έμαθα ότι υπάρχει Εθνικό και Κρατικό Θέατρο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να μπεις. Πήγα στο Κρατικό, κόπηκα στη δεύτερη φάση, αλλά στο Εθνικό μπήκα πρώτος”.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα” και  αποκάλυψε πως είναι το κλίμα με την Έλλη Τρίγγου στα γυρίσματα.

«Το όνομά μου σημαίνει αλύγιστος. Πέρασα μια φορά από casting και μετά από κάποιους μήνες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως με πήραν για τον ρόλο. Η πρόταση ήταν για το ρόλο του Φρίξου, ήταν ο ρόλος που είχα διαβάσει στο casting.

Πρόσφατα πήγα να αγοράσω μια ομπρέλα, γιατί είχε και αυτές τις βροχερές ημέρες πριν από κάποιον καιρό και η κυρία που ήταν υπεύθυνη του μαγαζιού μού έκανε δώρο αυτή την ομπρέλα, επειδή έβλεπε την σειρά. Με ρώτησε τι θα γίνει παρακάτω με την κύρια απορία να είναι “ποιος σκότωσε το μωρό;”. Η τρυφερότητα του κόσμου για τη σειρά είναι εντυπωσιακή. Στην πραγματικότητα ο Φρίξος είναι ο φίλος που όλοι θα θέλαμε στη ζωή μας. Και εγώ θα ήθελα έναν τέτοιο φίλο», είπε αρχικά ο Γιλμάζ Χουσμέν και συνέχισε για τη συνεργασία με την Έλλη Τρίγγου:

«Με την Έλλη Τρίγγου δίνουμε πάντα μια μικρότερη ή μεγαλύτερη μάχη, σε κάθε μας γύρισμα, να προσπαθούμε να κρατήσουμε τον εαυτό μας από το να μην γελάμε και να μην διασκεδάζουμε τόσο πολύ. Πρέπει να διασκεδάζουμε λίγο λιγότερο».

Πηγή: lifo, fthis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό