Ποια είναι τα 3  πιο άπληστα ζώδια-Δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα!

Ποια είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια-Δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όσο και αν προσφέρεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετό

Ακόμη και αν δεν πιστεύεις στην αστρολογία, δεν γίνεται να μην πιστεύεις στα χαρακτηριστικά των ζωδίων. Για παράδειγμα δεν γίνεται ένας Παρθένος να μην είναι εμονικά οργανωμένος και καθαρός, ούτε ένας Λέων να φανεί ποτέ ταπεινός. Όπως επίσης δεν υπάρχει ένας Ταύρος που να μην επιμένει, ή ένας Δίδυμος που να μην βαριέται από το πρώτο λεπτό. Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που επικρατούν στο εκάστοτε ζώδιο, και φυσικά επηρεάζονται από τα αστρολογικά δρώμενα της εποχής.

Όσο ο Ήλιος μπαίνει και επισήμως σήμερα στον Καρκίνο, πάμε να δούμε 3 από τα ζώδιατα οποία δύσκολα θα καταφέρεις να τα ικανοποιήσεις. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρεις πως δεν είναι δικό σου το θέμα, απλώς εκείνοι δυσκολεύονται να νιώσουν πλήρεις:

Κριοί

Κριός και κυνήγι πάνε μαζί. Και όταν λέμε κυνήγι εννοούμε το να αναζητούν διαρκώς την επιτυχία και την περιπέτεια. Οι Κριοί θέλουν από την φύση τους να κατακτούν διαρκώς νέους στόχους, αλλά και νέους ανθρώπους, γεγονός που τους οδηγεί στο να ψάχνουν διαρκώς και να μην ικανοποιούνται με τίποτα. Ενθουσιάζονται, παθιάζονται και το ίδιο εύκολα βαριούνται. Κάθε τι, είναι καλύτερο από αυτό που είχαν και δεν μπορούν να ηρεμήσουν αν δεν αποκτήσουν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Το παραμικρό μπορεί να αποτελέσει ενθουσιασμό και έμπνευση για έναν Δίδυμο, ο οποίος φυσικά και θα δείξει το ενδιαφέρον του, όχι όμως για πολύ. Είναι γνωστό πως οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα και αναζητούν πάντα κάτι που θα τους εξιτάρει. Είτε μιλάμε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Ψάχνουν διαρκώς το καινούριο και αναζητούν τον ενθουσιασμό, αλλά και αυτό το «κάτι» που θα κάνει το συνεπάρει το μυαλό τους. Αν καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να κρατήσετε σε εγρήγορση τις σκέψεις τους, τότε ίσως και να μείνετε στη ζωή τους για αρκετό καιρό.

Τοξότες

Το ζώδιο που αναζητά διαρκώς την περιπέτεια και δεν εφησυχάζει δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Οι Τοξότες έχουν την αστείρευτη επιθυμία για τα καλύτερα. Διψούν για το κάτι καινούριο, δεν φοβούνται το άγνωστο και δύσκολα παραμένουν σε μία στάσιμη κατάσταση. Το ρίσκο είναι συνώνυμο του ονόματός τους, όπως και η αίσθηση του ανικανοποίητου.

Πηγή: jenny.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό