«Πρέπει να γίνει υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών» δηλώνει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

«Πρέπει να γίνει υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών» δηλώνει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς

Ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης Ζόραν Στοΐνοβιτς μίλησε στο Metropolis FM, για τον Άρη, τον Άκη Μάντζιο, το αν μπορεί να τερματίσουν υψηλότερα στη βαθμολογία οι «κίτρινοι» από τον ΠΑΟΚ και τη νοοτροπία που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αν μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ ο Άρης: «Ο Άρης τελευταία κάνει πολύ δυνατές μεταγραφές, ενισχύεται και έχει προσδοκίες. Είναι γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο ισχυρός. Είναι δύσκολο να περάσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ. Είχα μιλήσει για την κλήρωση με την Αστάνα, είχαμε πει ότι είναι ότι χειρότερο παρ’ ότι δεν είναι δημοφιλής και είναι χρόνια στους ομίλους. Πίστευα δύσκολα θα περάσει ο Άρης, αλλά ήταν ένα κλικ να προκριθεί. Ήταν άξια εμφάνιση και έπρεπε να περάσει. Κάτι γίνεται με τον Άρη, με τιμωρίες, με τραυματισμούς… Δεν μπορεί να ηρεμήσει η ομάδα από τα προβλήματα».

Για τον Άκη Μάντζιο και τη δυσκολία της πίεσης: «Δεν έχουμε μιλήσει, είχαμε συνεργαστεί, δεν είμαστε… κολλητοί. Φαίνεται η δουλειά του στον Άρη, αλλά θέλει να είναι και λίγο τυχερός. Παίζει με τον ΟΦΗ και έχει 3-4 ερωτηματικά για να παίξουν. Στην Ελλάδα μόνο γίνεται να την πληρώνει πάντα πρώτος ο προπονητής. Είναι δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα, αλλά δεν έχει φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Δεν στηρίζει η Ελλάδα τα προϊόν της σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να γίνει υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών. Μετά θα έχει υλικό η Εθνική και φιλοσοφία. Η πίεση είναι σχετική. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Είναι ομαδικό άθλημα, όλες οι ομάδες έχουν μάθει να παίζουν ζώνη, η χημεία παίζει ρόλο».

ThrakiSports

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό