“Σαν ψέμα”: Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN έκανε avant premiere (φωτος)

“Σαν ψέμα”: Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN έκανε avant premiere (φωτος)

Το “Σαν ψέμα” είναι η νέα σειρά του Open

Σε χαρούμενο κλίμα, με πολλά γέλια και θετική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η Avant Premiere της νέας καθημερινής σειράς του OPEN, “Σαν ψέμα.

Οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές, τα στελέχη του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου βρέθηκαν στην αίθουσα Gold Class των  Village Cinemas @ The Mall Athens και παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της πιο γλυκιάς ιστορίας, λίγο πριν την πρεμιέρα της Δευτέρας.

Ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για την περίσταση, θυμίζοντας μας κάτι από την παιδικότητά μας. Πολύχρωμα μπαλόνια, καραμέλες και γευστικότατο μαλλί της γριάς έκλεψαν την παράσταση και έκαναν τους καλεσμένους να αφεθούν και να χαλαρώσουν σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση!

Το πρώτο επεισόδιο ενθουσίασε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενο μια πολύ όμορφη και συναρπαστική συνέχεια. Η νέα σειρά έχει πολλά στοιχεία κωμωδίας, ανατροπές, γέλιο, συγκίνηση, ευτράπελα και φυσικά ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής. Η ιστορία της Ζωής και του Πέτρου ξεκινάει και η μικρή Αλίκη θα είναι στο τιμόνι του πιο υπέροχου ταξιδιού!

Σαν Ψέμα“, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βρόντη, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη, Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile

Πηγή: fthis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό