Σασμός: Έξαλλος ο Αστέρης με την Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Σασμός: Έξαλλος ο Αστέρης με την Καλλιόπη για τη φυγή της Αργυρώς

Όλα αλλάζουν και πάλι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha η οποία όπως έχουν ήδη αποκαλύψει τα Σασμός spoiler μεταφέρεται προσεχώς στα Γιάννενα.

Η αφορμή για να φύγουν Αργυρώ και Μαρίνα από το σπίτι τους στη Κρήτη και να μετακομίσουν στα Γιάννενα θα είναι μία ύπουλη επίθεση της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη στέλνει δικό της άτομό να μπει στο σπίτι των τριών ανυπεράσπιστων γυναικών και να τις εκφοβίσει.

Η Αργυρώ θα αποφασίσει πως ως εδώ ήταν αρκετά και ζητάει από τη μητέρα της να φύγουν. Αυτή το δέχεται και οι ζωές τους πλέον μεταφέρονται στα Γιάννενα.

Τα νέα της φυγής τους μεταφέρονται γρήγορα στο χωριό όπου σχολιάζουν επικριτικά την άνανδρη επίθεση σε τρεις γυναίκες που έστησε η Καλλιόπη.

Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά του Αστέρη στη φυλακή. Ο Αστέρης καταρρέει στην ιδέα ότι η αγαπημένη του έχει φύγει για πάντα από τον τόπο. Γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει για την επίθεση της μητέρας του και τα βάζει μαζί της κατηγορώντας την που η Αργυρώ έχει φύγει πλέον μακριά του.

Όσον αφορά τη Μαρίνα και την Αργυρώ, οι δυο γυναίκες βάζουν τα δυνατά τους να ορθοποδήσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο. Δύσκολα όμως τα καταφέρνουν. Η Αργυρώ κλείνεται και πάλι στον εαυτό της, μένει μόνο δίπλα στο πλάι της μάνας της μην έχοντας όρεξη να βγει στον έξω κόσμο.

Μία γνωριμία που θα κάνουν οι δυο τους όμως θα αποδειχτεί καθοριστική. Η Μαρίνα θα γνωρίσει μία γυναίκα, τη Δέσποινα. Η Δέσποινα είναι μία γυναίκα η οποία επίσης έχασε το νεαρό γιο της πρόσφατα από τροχαίο. Ο θρήνος και το ίδιο τραγικό παρελθόν θα φέρουν κοντά της δύο γυναίκες.

Μέσω της Δέσποινας, Μαρίνα και Αργυρώ γνωρίζουν και τον Σταύρο, έναν νεαρό, 30 χρονών ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Αργυρώ με το που τη δει. Θεωρεί τα θλιμμένα μάτια της τα πιο όμορφα που έχει δει πράγμα που της το εκμυστηρεύεται.

Ευθύς, τίμιος και καλόκαρδος, από τη πρώτη στιγμή προσπαθεί να τη πλησιάσει με ευγένεια χωρίς να τη πιέζει. Η Αργυρώ δε ανταποκρίνεται αρχικά στα αισθήματά του όμως ο Σταύρος κάνει υπομονή.

Αργά και σταθερά, ο Σταύρος καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Η Αργυρώ αρχίζει διστακτικά να βγαίνει μαζί του και να ξαναβρίσκει λίγο τον εαυτό της. Του εξομολογείται τα πάντα και ο Σταύρος, έξω από όλα όσα συμβαίνουν στη Κρήτη δε μπορεί να διανοηθεί αυτά που έχει ζήσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό