Σασμός: Η Αργυρώ με τη Μαρίνα το Σταύρο και το παιδί γυρνάνε στην Κρήτη

Σασμός: Η Αργυρώ με τη Μαρίνα το Σταύρο και το παιδί γυρνάνε στην Κρήτη

Ο Σασμός συνεχίζει να συναρπάζει τους τηλεθεατές με την καθηλωτική πλοκή του με τη σειρά του Alpha να έχει καθιερωθεί στην κορυφή στην τηλεθέαση.

Την ώρα που βλέπουμε τον Νικηφόρο να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του, με τις αιχμές του προς τη Βασιλική και τον Μαθιό να κορυφώνονται, νέες εξελίξεις μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων έρχονται για να αναζωπυρώσουν τη βεντέτα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Άγγελος ο οποίος τυφλωμένος από το μίσος του προς τους Σταματάκηδες, και κυρίως την Καλλιόπη, θέλει να αγοράσει όλα τα κτήματά τους και να μη τους αφήσει τίποτα.

Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα ταράζονται από όσα τους αποκαλύπτει και τον παρακαλάνε να μην συνεχίσει σε κάτι τέτοιο καθώς φοβούνται η βεντέτα να πάρει ξανά φωτιά.

Αυτός όμως δείχνει ανένδωτος. Βρίσκει τον Αστέρη και μιλάει μαζί του για το κτήμα. Ο Αστέρης λόγω και των οικονομικών προβλημάτων αλλά και επειδή δε θέλει να έρθει σε σύγκρουση με τον Άγγελο συμφωνεί να του πουλήσει το κτήμα.

Η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει τα νέα από τον γιο της. Ο Αστέρης όμως την αγνοεί και προχωράει τη διαδικασία. Αυτό θα είναι και η τελευταία σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για την Καλλιόπη η οποία αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η αναπόφευκτη συνάντηση Σταύρου και Αστέρη

Η Αργυρώ με τη Μαρίνα αλλά και το Σταύρο και το παιδί γυρνάνε στην Κρήτη στη συνέχεια της σειράς, μετά και την επιδείνωση της υγείας της γιαγιάς Ειρήνης.

Η Αργυρώ προσπαθεί να προσαρμοστεί και πάλι στον τόπο κάνοντας τα πάντα για αποφύγει τον Αστέρη.

Ο Σταύρος από την άλλη φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν πολύ κακή ιδέα για την σχέση του με την Αργυρώ. Τρέμει στην ιδέα ότι η Αργυρώ δεν έχει ξεπεράσει τον έρωτά της με τον Αστέρη. Όμως βρίσκεται πάντα εκεί να τη στηρίξει στις επιλογές της.

Η συνάντησή του όμως με τον Αστέρη δεν μπορεί να αποφευχθεί. Ο Σταύρος πέφτει τυχαία στον δρόμο πάνω του και οι δύο άντρες συστήνονται.

Ο Αστέρης δεν του δίνει το πραγματικό του όνομα και συνεχίζει να προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο μέχρι οι δυο τους να έρθουν κοντά.

sportime.gr

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έξαλλη η Βασιλική με τον Μαθιό – Παγωμένοι στο χωριό με την Κλαίρη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό