Γη της Ελιάς: Σε ρήξη Δημήτρης και Κωνσταντίνος – Ποιο θα είναι το τέλος του Δημήτρη!

Γη της Ελιάς: Σε ρήξη Δημήτρης και Κωνσταντίνος – Ποιο θα είναι το τέλος του Δημήτρη!

Γεμάτα από ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε ήδη, ο Στέφανος Καπερνάρος φεύγει από τη σειρά, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει συθέμελα την Αρεόπολη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθεί ο Δημήτρης!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νεκρός ο Δημήτρης – Όλες οι εξελίξεις!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια στη ζωή του Δημήτρη που παίζει επικίνδυνα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις ληστείες και την μεγάλη λεία των 250.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης που έχει αποδείξει πως είναι ένας σκληρός και ταυτόχρονα αδίστακτος χαρακτήρας έρχεται σε σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο που του ξεκαθαρίζει πως πλέον τον λογαριάζει σαν εχθρό του.

Τις τελευταίες ημέρες δείχνει να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί καθώς δεν δείχνει έτοιμος να υπακούσει στις συστάσεις και τις παρατηρήσεις που του κάνει ο συμβολαιογράφος και δρα πλέον ανεξέλεγκτος.

Σύντομα όμως τα πάντα θα ανατραπούν για εκείνον καθώς ο Κωνσταντίνος του ζητάει να του πάει όλα τα χρήματα τα οποία έκλεψε και κάπου εκεί έρχεται η οριστική ρήξη για τους δύο άνδρες.

Έτσι, η απόφαση να βγει από την μέση ο Δημήτρης είναι ειλημμένη και θα γίνει πράξη στα επόμενα επεισόδια όταν και θα δολοφονηθεί άγρια σε μια σκηνή που θα γράψει τον επίλογο για αυτόν.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δούνε τον Δημήτρη νεκρό όμως ένας θα είναι αυτός που θα δώσει την εντολή του θανάτου του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό