Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε” (+ video)

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε” (+ video)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 11 Μαίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φόντο τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξης στις 15 Μαΐου.

Αρχικά, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το πρώην δημαρχείο της Πολίχνης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι βουλευτές Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους πολίτες που τον περίμεναν στην Πολίχνη με το σύνθημα “Αλέξη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα”.

Τσίπρας: “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε”

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία του στην Πολίχνη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονα για την ακρίβεια. “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε είπε σε μια κυρία” που τον σταμάτησε να του εκφράσει τη δυσχέρεια της για την κατάσταση στη χώρα. Σε ερώτηση της ίδιας για το αν κόψει τον ΕΝΦΙΑ όταν εκλεγεί, ο κ. Τσίπρας απάντησε: “Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω”.

Πηγή : Thes.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό