Σασμός: Ο Κώστας δείχνει τον σκληρό του εαυτό στην Άσπα!

Σασμός: Ο Κώστας δείχνει τον σκληρό του εαυτό στην Άσπα!

Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει στο SportimeΑντώνης και Γεράσιμος εκβιάζουν τον Πρόδρομο για να συνεργαστεί μαζί τους όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Ειδικότερα, Κώστας και Άσπα θα βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο μέσω της εκρηκτικής τους σχέσεις, γεγονός που θα προκαλέσει ένα μπαράζ εξελίξεων.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Κώστας ξυλοφορτώνει την Άσπα!

Ο Κώστας αποφασίζει να δείξει και πάλι τον σκληρό του εαυτό προς την Άσπα την οποία θα ξυλοφορτώσει και πάλι, γεγονός που θα φέρει τεράστιες αντιδράσεις.

Ο πρώτος που θα τις εκφράσει θα είναι ο Μαθιός που μόλις μαθαίνει την συμπεριφορά του Κώστα γίνεται έξαλλος μαζί του και παίρνει την απόφαση να τον διώξει άμεσα από τη δουλειά.

Εκείνος, με την σειρά του για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες… ενώ ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες, και θα θέσει τον Μαθιό σε κίνδυνο.

Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Αργυρώς γίνεται όλο και πιο μεγάλη καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος.

Ο Γεράσιμος έχει αναστατωθεί από την απρόσμενη εξέλιξη και ψάχνει με μανία να βρει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του. Ο Αντώνης από την άλλη παίρνει προσωπικά την υπόθεση.

Οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές στην εξέλιξη αυτής της ιστορίας και θα παρακολουθήσουμε μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς καθώς ο Καραπάνος, εν αγνοία του ότι ο Γεράσιμος είναι γιος του, δίνει εντολή να σκοτωθεί ο Γεράσιμος.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό