Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή στον παπά Μιχάλη

Σασμός: Ο Μανώλης αποκαλύπτει τον δολοφόνο του Στεφανή στον παπά Μιχάλη

Ο Σασμός συνεχίζει να φέρνει νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην πλοκή του, με ένα βασικό σημείο της ιστορίας να είναι όλο και πιο κοντά στο να αποκαλυφθεί πλέον.

Με την τηλεθέαση να είναι ήδη στα ύψη δε μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει όταν γίνει γνωστό ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Μανώλης δε μπορεί άλλο να κρατήσει το μυστικό και η ώρα της αποκάλυψης είναι όλο και πιο κοντά.

Ένα ντόμινο εξελίξεων θα ξεκινήσει όταν ο Μανώλης αποφασίσει να μοιραστεί το μυστικό που τον βαραίνει τόσο καιρό. Ο νεαρός αποφασίζει να καταφύγει στον παπά Μιχάλη ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στέκεται βράχος στους κατοίκους του χωριού και όπως έχουμε δει επανειλημμένα κρατάει καλά φυλαγμένα όλα τα μυστικά τους.

Την ίδια ώρα, ο Μαθιός ζητάει από τη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Εκείνη συμφωνεί και οι προετοιμασίες ξεκινάνε έτσι ώστε να τα προλάβουν όλα.

Οι επόμενες ώρες όμως θα έχουν τον παπά Μιχάλη στο επίκεντρο. Ο καλόκαρδος παππάς δε μπορεί να διαχειριστεί το βάρος της εξομολόγησης του Μανώλη και να μη καταγγείλει τον δολοφόνο. Η πίεση που νιώθει του δημιουργεί πρόβλημα υγείας και ο παππάς καταρρέει μπροστά στην έντρομη Κατερίνα.

Όταν συνέρχεται αρνείται να πάει σε γιατρό και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει πάθει. Ο Μαθιός υποπτεύεται ότι ίσως ο παππάς ξέρει κάτι παραπάνω. Οι υποψίες του εντείνονται όταν μαζί με τη Βασιλική ζητάνε από τον παππά να τους παντρέψει και εκείνος το αρνείται!

Η Βασιλική προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη αλλά μάταια. Ο παπα Μιχάλης μάλιστα δεν αντέχει όλα όσα συμβαίνουν και αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι. Την ώρα που ο Μαθιός ψάχνει απεγνωσμένα έναν παππά για τον γάμο ο Αντώνης υποψιάζεται τα όσα έχουν γίνει και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο Φραγκιαδάκης;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον Σασμό και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό